Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alina gorghiu despre iulian dumitrescu
Categorie: Politic
  • Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a vorbit despre o eventuală candidatură a lui Iulian Dumitrescu pentru un nou mandat la conducerea CJ Prahova.
  • Aceasta spune că în prezent nu există nicio condamnare și că „Iulian Dumitrescu a câştigat de la PSD un judeţ foarte greu în 2020”, exprimându-și dorința să fie găsită o soluție politică astfel încât ședia CJ să rămână la PNL.

Alina Gorghiu, ministrul Justiţiei, a vorbit despre cazul lui Iulian Dumitrescu într-o emisiune difuzată vineri seară, la Prima TV. ”E un dosar instrumentat de DNA şi o anchetă în curs. Nu e nicio condamnare. N-a venit nicio propunere la momentul acesta din partea filialei Prahova”, a spus aceasta, potrivit News.ro.

PNL Prahova a anunțat că Dumitrescu va fi propunerea liberalilor din județ pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean.

”Ştiţi că validarea oricărei propuneri se face în Biroul Politic Naţional. Domnul Ciucă şi-a asumat să facă aceste discuţii şi, în momentul în care va veni, va prezenta argumentele pro şi contra oricărei candidaturi. Nu-mi stă în fire să mă pronunţ pe ce se întâmplă în bucătăria altei organizaţii, dar sper să se găsească o soluţie astfel încât să conservăm Consiliul Judeţean. Acolo, Iulian Dumitrescu este preşedintele Consiliului Judeţean, a câştigat de la PSD un judeţ foarte greu în 2020, îmi doresc să găsim politic soluţia potrivită să păstrăm judeţul”, a completat Gorghiu, potrivit sursei citate.

Dumitrescu se află sub control judicar și nu-și poate exercita în prezent funcția de președinte al CJ Prahova, câștigatăp la alegerile din 2020, având interdicție în acest sens. El este cercetat de DNA pentru luare de mită și fals în declarații.

Citiți și: CONDUCEREA PNL NU A LUAT O DECIZIE CU PRIVIRE LA CANDIDATURA LUI IULIAN DUMITRESCU LA ȘEFIA CJ PRAHOVA: „NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE. VOI ȚINE CONT DE CONSTITUȚIE, DE LEGI ȘI DE PRINCIPII”

Back To Top