Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mircea geoană
Categorie: Politic
  • Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană consideră că liderii actualei coaliţii încearcă să „blocheze jocul” şi să transmită un mesaj de tipul „fără noi nu se poate”, deși realitatea este alta.
  • Acesta spune că niciodată nu a mai fost o situaţie ca să nu fie cunoscuţi candidaţii marilor partide cu cinci luni înainte de alegeri.

Mircea Geoană a comentat, la un post central de știri, referitor la PSD, „că modul în care dânşii se organizează sau modul în care operează acum în politică este problema dânşilor şi este problema PSD-ului şi a electoratului să decidă dacă ei fac o treabă bună sau nu. Eu nu mă dezic de ce am făcut în viaţa mea. Am fost acolo, cred în valorile acelea, n-am niciun fel de problemă de amintiri răzbunătoare din trecut, efectiv consider că a fost o perioadă de maturizare politica a mea. Am învăţat multe făcând politică la nivel înalt în România. Am învăţat şi din greşeli. Mi-a folosit şi plecarea din politica românească şi dacă sunt astăzi aici, un lider, cred eu, mult mai solid, mult mai aşezat, mult mai înţelept, cred eu, este şi pentru că am avut această experienţă. Eu nu uit lucrurile frumoase pe care le-am făcut cu cei cu care am lucrat timp de cinci ani”.

Secretarul general adjunct al NATO a fost întrebat și dacă ar accepta să fie candidat la prezidențiale susținut de alianţa PSD-PNL. „E problema dânşilor ce calcule îşi fac. Văd că anunţă candidaţi comuni, nu ştiu ce au făcut, ca şi la Bucureşti, candidaţi comuni - e problema dânşilor. Eu cred că pe români îi interesează mai puţin jocul politic, eu cred ei fac o greşeală încercând să dea sentimentul că vor să închidă jocul. Ăsta e sentimentul pe care eu ca cetăţean îl simt şi nu ca şef la NATO. Eu simt că ei parcă încearcă să blocheze jocul, să spună suntem noi şi doar noi şi numai noi şi fără noi nu se poate. Se poate şi fără dânşii. Nu pot anticipa ce se decide după locale, probabil că trebuie să se hotărască şi dânşii. Niciodată în istoria post-decembristă nu am avut o situaţie în care cu cinci luni înainte de prezidenţiale să nu ştii candidaţii marilor partide din România”, a răspuns Mircea Geoană, apreciind că „treaba, aşa cum este organizată acum, nu mai este utilă pentru ţara noastră şi trebuie să facem un salt şi o transformare importantă a modului în care facem politică. Cine este dispus să participe la acest efort sănătos, necesar, obligatoriu pentru România, este prietenul şi eventualul meu aliat. Dar doar pentru un joc politic, nu m-aş interesa de jocuri politice. Nu mă interesează nimic altceva decât interesul ţării, oamenii mei, ţara aceasta, respectul pentru România”.

Una dintre teoriile care a circulat în spațiul public a fost că alegerile prezidențiale au fost devansate pentru a-l împiedica să candideze, întrucât scrutinul va avea loc înainte de încheierea mandatului său la NATO. „Dacă ăsta a fost motivul principal, vreau să le mulţumesc pentru decizie. Vreau să le mulţumesc şi nu sunt ironic, cred că este foarte important ca românii să-şi aleagă preşedintele, viitorul preşedinte, într-o alegere despre preşedinte şi nu despre orice altceva. Deci, într-un fel, devansarea mie îmi face multă, multă plăcere să văd multă lume venind la vot când este cald şi frumos afară, vine mult mai multă lume la vot şi acasă şi în diasporă. Încă o dată încurajez lumea să se gândească serios şi să vină la vot în număr cât mai mare cu putinţă. A început acum pe 1 aprilie şi registrul electoral în diasporă pentru cei care vor să voteze prin corespondenţă. Fac un apel şi pe această cale să se înscrie cât mai mulţi. Dacă acesta este motivul principal, sunt măgulit. Înseamnă că reprezint o miză atât de mare încât să schimbe, să dea peste cap calendarul electoral al României. Dacă sunt şi alte cauze, bănuiesc că sunt şi alte cauze, este decizia dânşilor şi cred că românii simt că este prea multă manevră politică fără să fie explicată. De ce devansezi localele? De ce le pui odată cu europarlamentarele? De ce devansezi prezidenţialele? Şi înainte ai vorbit non-stop, non-stop, primul tur de prezidenţiale, cu parlamentarele, tot soiul de combinaţii. Pare un fel de combinagială politică, dacă există cuvântul ăsta pe româneşte, care pare să nu aibă în atenţie interesul oamenilor, ci mai degrabă interesele înguste ale acestor oamen”, a afirmat Mircea Geoană.

 Citiți și: MIRCEA GEOANĂ, DESPRE MANDATUL LA NATO VS. CANDIDATURA LA PREZIDENȚIALE: „AMBELE VARIANTE SUNT PE MASĂ”

Back To Top