Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mihai apostolache românia in actiune nato
Categorie: Politic
  • NATO a aniversat 75 de ani de la înființare, într-un moment delicat pentru Alianţa care apără vieţile a 950 de milioane de oameni și care trebuie să facă față, în prezent, provocărilor din partea Rusiei.
  • Zilele acestea s-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO.

Mihai Apostolache, președintele România în Acțiune, a punctat importanța pe care o are țara noastră, în prezent, în cadrul Alianței din care face parte din anul 2004, dar și obiectivele pe care ar trebui să și le stabilească statul român, în context internațional. 

„La 20 de ani de aderarea noastră la NATO și la 75 de ani de la înființarea Alianței Nord-Atlantice, țara mea, România, are privilegiul de a avea în fruntea NATO un român, Mircea Geoană, în calitate de secretar general adjunct.

Este o recunoaștere a profesionalismului acestui om și a eforturilor de decenii, ale poporului român.

România este integrată în Uniunea Europeană și NATO. România, acum, trebuie să intre în etapa afirmării euro-atlantice!”, a transmis Mihai Apostolache, președintele partidului România în Acțiune. 

Citiți și: PREȘEDINTELE ROMÂNIA ÎN ACȚIUNE, MIHAI APOSTOLACHE, LANSEAZĂ O POSIBILĂ EXPLICAȚIE PENTRU ORGANIZAREA PREZIDENȚIALELOR MAI DEVREME DE TERMENUL LEGAL

Back To Top