Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

roberta anastase vizita cehia
Categorie: Politic
  • Senatorii români aflați în vizită oficială în Cehia s-au întâlnit, astăzi, cu premierul Peter Fiala.

Din delegația în Cehia a făcut parte și senatoarea PNL de Prahova, Roberta Anastase, care a punctat, în cadrul întâlnirii cu Peter Fiala, „necesitatea ca viitoarea arhitectură instituțională europeană să mențină o agendă pro-europeană solidă bazată pe unitate, coeziune și solidaritate la nivelul Uniunii.”

„Cea mai bună modalitate de a asigura menținerea unui segment important de forțe pro-europene în Parlamentul European este de a livra rezultate palpabile în beneficiul tuturor cetățenilor europeni în domenii cheie precum consolidarea Pieței Interne, promovarea politicii industriale, consolidarea competitivității inclusiv prin promovarea tranziției verzi și digitale, gestionarea de o manieră eficientă și umană a migrației și avansarea procesului de extindere”, a adăugat parlamentarul prahovean.

În ultima zi a vizitei oficiale în Republica Cehă, delegația Senatului României a adus un omagiu luptei pentru libertate dus de poporul ceh la Mormântul Ostașului Necunoscut, amplasat în ansamblul comemorativ Vítkov din Praga.

Citiți și: ROBERTA ANASTASE, ÎN DELEGAȚIA SENATULUI ROMÂNIEI PENTRU VIZITA ÎN CEHIA: „UN ACCENT DEOSEBIT VA FI PLASAT ŞI ASUPRA PROCESULUI DE EXTINDERE AL UE”




Back To Top