Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

grevă tce ploiești aur prahova
Categorie: Politic
  • Sindicaliștii TCE Ploiești au anunțat că vor să declanșeze greva generală.
  • Aceștia reclamă că negocierile pentru salarii sunt amânate de 2-3 luni și intenționează ca, în câteva zile, să oprească asigurarea transportului public. 
  • AUR Prahova a avut o primă reacție, declarându-și solidaritatea cu protestatarii și solicitând „medierea urgentă a conflictului de muncă”, dar și „elaborarea unei strategii de redresare financiară a societății, prin eficientizarea activității, reducerea cheltuielilor și identificarea unor soluții sustenabile pentru creșterea veniturilor”.

Într-un comunicat de presă transmis marți, AUR Prahova a anunțat că susține demersul sindicaliștilor TCE Ploiești, în contextul în care aceștia amenință că vor declanșa greva generală, oprind transportul public în oraș. Nemulțumirile sunt legate de nivelul de salarizare și de condițiile în care trebuie să lucreze angajații societății de transport public.

„Este inacceptabil ca în plin secol al XXI-lea să asistăm la o situație în care lucrătorii din transportul public se confruntă cu salarii de mizerie, care nu le permit să-și acopere nevoile de bază și să-și întrețină familiile. Suntem alături de șoferii, vatmanii și mecanicii care luptă pentru drepturile lor și pentru o viață demnă. AUR Prahova solicită conducerii TCE Ploiești să intervină urgent și să medieze acest conflict de muncă, găsind soluții concrete pentru majorarea și echilibrarea salariilor în comparație cu ceilalți salariați ai societății, care beneficiază de remunerații mult mai mari. Este inadmisibil ca discrepanțele salariale să fie atât de mari în cadrul aceleiași companii. Totodată, ne exprimăm ferm dezaprobarea față de modul în care conducerea TCE Ploiești manageriază societatea aflată în subordinea Primăriei Ploiești. Nu putem accepta ca o societate cu un număr mare de salariați să fie lăsată într-o stare de incertitudine, fără o viziune clară asupra viitorului și fără măsuri concrete pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și a nivelului salarial al angajaților săi.

AUR Prahova solicită urgent elaborarea unei strategii de redresare financiară a societății TCE Ploiești, prin eficientizarea activității, reducerea cheltuielilor și identificarea unor soluții sustenabile pentru creșterea veniturilor, inclusiv a salariilor lucrătorilor. Este imperativ să se pună capăt acestei stări de incertitudine și să se asigure un viitor sigur și prosper atât pentru TCE Ploiești, cât și pentru angajații săi”,, a transmis Alexandru Săraru, președinte AUR Prahova și candidat la Primăria Ploiești.

Sindicaliștii spun că nu mai pot lucra pe salarii de 2.300 - 2.600 de lei, bazându-se pe ore suplimentare pentru a-și asigura un venit cu care să-și poată întreține familiile,. Aceștia amenință că, în lipsa unui răspuns concret, vor opri transportul public la nivelul Ploieștiului.

Citiți și: ALEXANDRU SĂRARU, PREȘEDINTELE AUR PRAHOVA: „DAN BURGHELEA TREBUIE SĂ-ȘI DEA DEMISIA DIN FUNCȚIA DE DIRECTOR AL CSM PLOIEȘTI!”

 

Back To Top