Știri locale

Știri locale

Peste 200 de clădiri ale unor instituții publice, din 34 de localități prahovene, vor fi reabilitate termic, din fonduri europene. Proiectul depus de Consiliul Județean Prahova vizează și sprijinirea comunității din comuna Dumbrava.

Read more: Comuna Dumbrava, pe lista localităților în care CJ Prahova intenționează să finanțeze, din fonduri...
Știri locale

Fostul primar al comunei Șotrile, Bogdan Davidescu, a luat parte, la finalul lunii februarie, la o activitate organizată la grădinița din satul Vistieru. Deși este condamnat penal pentru pornografie infantilă, acesta a fost invitat să le citească povești copiilor.

Read more: Fostul primar al comunei Șotrile, invitat să le citească povești copiilor de grădiniță, deși are o...
Știri locale

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că, la începutul lunii mai, pe DN 1 vor începe lucrările de reabilitare a podului peste pârâul Azuga, situat la km 135. În zonă vor fi instituite, etapizat, restricții de circulație, până la finalizarea lucrărilor, la jumătatea lunii decembrie.

Read more: Restricții pe DN 1, la Azuga, din mai până în decembrie. Circulația va fi deviată
Știri locale

IJP Prahova a transmis, sâmbătă dimineață, primele concluzii ale cercetărilor efectuate la locul accidentului petrecut vineri seară, în Ploiești, în zona restaurantului Cetate (VEZI DETALII). Cinci mașini au fost implicate, una dintre ele condusă de o tânără care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Read more: Cinci autoturisme implicate în accidentul de la Podul Înalt. Șoferița mașinii răsturnate se afla...
Știri locale

Un autoturism care se îndrepta dinspre centru spre Podul Înalt a ieșit de pe carosabil, în zona restaurantului Cetate, răsturnându-se peste alte două autoturisme parcate.

Read more: Accident, azi-noapte, în zona Podul Înalt. O mașină s-a răsturnat peste autoturismele parcate (foto)
Știri locale

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social în Mun. Ploieşti, Str. Penes Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, reprezentată prin director general Badea Alexandru, va aduce la cunoştinţă că, în perioada 15 - 30 aprilie 2021 se vor executa servicii de dezinsecţie, precum şi servicii de dezinsectie-combatere căpuşe, pe suprafaţa domeniului public al municipiului Ploieşti.

Read more: CORAL IMPEX va efectua intervenții pentru dezinsecție și combaterea căpușelor, pe domeniul public...
Știri locale

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Șirna, a fost arestat preventiv, vineri, fiind suspectat că a ucis-o pe adolescenta de 17 ani al cărei cadavru a fost găsit, acum două zile, în fosta baie publică a orașului Ploiești, o clădire în paragină aflată pe strada Romană.

Read more: Un bărbat din Șirna, arestat preventiv în cazul fetei de 17 ani ucise la fosta baie publică a...
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 9 aprilie 2021
Joomla SEF URLs by Artio