Economic

Economic

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrul Județean Prahova, a anunțat că a demarat  plata cererilor depuse în anul 2020 pentru Măsura 14 - Plăţi privind bunăstarea animalelor - pachet a) - Plăți în favoarea bunăstării porcinelor și pachet b) - Plăţi în favoarea bunăstării păsărilor.

Read more: APIA efectuează plăți de peste 100 de milioane de euro pentru beneficiarii Măsurii 14 - Bunăstarea...
Economic

Statul va continua să sprijine, și în următoarea perioadă, contribuabilii afectați de criza economică declanșată pe fondul pandemiei și a restricțiilor impuse de mai bine de un an. Ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, a anunțat prelungirea, cu șase luni, a perioadei pentru acordarea unor facilități.

Read more: Alexandru Nazare: “Am prelungit, până la 30 septembrie 2021, facilitatea de eșalonare la plată, în...
Economic

Parte a AFI EUROPE, liderul dezvoltatorilor imobiliari pe piața centrală și est europeană, AFI Ploiești a instalat primul sistem modern de purificare a aerului prin ionizare. Implementarea acestei soluții pentru îmbunătățirea calității aerului din centrul comercial aduce pentru ploieșteni un mediu cu siguranță sporită la cumpărături și pentru petrecerea timpului liber.

Read more: AFI Ploiești implementează primul sistem modern de purificare a aerului, ce poate reduce riscul de...
Economic

Prezent la Actualitatea LIVE, directorul AJOFM Prahova, Cristina Stoichici, a declarat că, de la începutul pandemiei, prin intermediul instituției pe care o conduce s-au derulat acțiuni importante pentru sprijinirea angajatorilor din județ.

Read more: Cristina Stoichici, director AJOFM Prahova: „În cazul șomajului tehnic, sprijinul acordat...
Economic

Ministrul Finanțelor Publice, Alexandru Nazare, a anunțat după ședința de Guvern de miercuri mai multe modalități adoptate de Executiv, pentru sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii, astfel încât acestea să poată depăși criza generate de pandemia Covid 19.

Read more: Alexandru Nazare: Guvernul a aprobat normele aferente programelor care vor ajuta IMM-urile să...
Economic

Flota Blue Air s-a îmbogăţit cu un Boeing 737-8 Max, prima aeronavă de acest tip care operează zboruri comerciale. Aceasta a aterizat joi Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Este primul avion de acest model din flota unei companii românești și primul care va opera zboruri comerciale în tara noastră și în sud-estul Europei.

Read more: Blue Air a primit prima aeronavă Boeing 737-8 Max. Primul zbor cu pasageri este programat pentru...
Economic

Comisia de specialitate din cadrul Primăriei Ploiești (CTATU) va analiza, la cererea dezvoltatorului imobiliar Maristar Construcții Civile SRL, oportunitatea construirii unui ansamblu de blocuri în cartierul Albert din zona de nord a municipiului-reședință de județ. Proiectul este contestat de riverani. Oamenii acuză că apariția a trei blocuri noi în zonă va sufoca traficul și va afecta mediul înconjurător.

Read more: Dezvoltatorul MRS, acuzat că inventează accesul din Bd. Republicii prin sufrageria unei vile....
Joomla SEF URLs by Artio