În a doua parte a lunii februarie vor avea loc înscriere pentru următoarea sesiune de admitere la Școala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.

 

Oferta unității de învățământ include 300 de locuri.

“Tinerii care doresc o carieră militară de salvator se pot înscrie pentru ocuparea celor 300 de locuri (278 pentru subofițer de pompieri și protecție civilă și 22 pentru specializarea maistru militar auto) alocate Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă «Pavel Zăgănescu» Boldeşti. Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere, în perioada 15 februarie - 28 februarie, la structurile de resurse umane din cadrul inspectoratelor județene pentru situații de urgență, în funcție de domiciliul sau reședința înscris/ă pe cartea de identitate”, au anunțat reprezentanții instituției.

Condițiile legale și criteriile specifice de recrutare, calendarul concursului de admitere precum și alte informații de interes pot fi consultate pe site-ul Școlii de Pompieri sau pe site-ul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Joomla SEF URLs by Artio