Actual

Actual

Doar 10 județe din țară, printre care și Prahova, se mai află în scenariul verde, în acest moment, cu o rată a infectărilor sub 1,5 la mie. Iar cu peste 100 de cazuri noi confirmate zilnic, prahovenii  s-ar putea trezi, în 2-3 zile, sub noi restricții.

Read more: #coronavirus: Peste 100 de prahoveni infectați, în bilanțul de vineri. Județul este la un pas de a...
Actual

Inspectoratul Școlar Județean Prahova a publicat informaţii detaliate privind înscrierea la clasa pregătitoare în anul școlar 2021 – 2022. Autoritățile au anunțat și circumscripțiile școlare valabile în cele două municipii și în celelalte localități urbane, dar și câte clase, respectiv locuri la pregătitoare sunt disponibile în fiecare școală în parte.

Read more: Locuri pentru aproape 6.000 de copii, la clasa pregătitoare, în Prahova. Cum au fost distribuite...
Actual

Primăria municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, susține, și în acest an, campania “Earth Hour (Ora Pământului)”, eveniment global prin care sunt inițiate acțiuni eco-civice de conștientizare asupra consumului de resurse energetice neregenerabile.

Read more: Ploieştiul stinge iluminatul public, săptămâna viitoare, cu ocazia Orei Pământului
Actual

Președintele Pro Democrația Prahova, Cezar Pârvulescu, va fi invitatul jurnalistului Victor Preda astăzi, la orele 16.00, în direct la Actualitatea LIVE.

Read more: Președintele Pro Democrația Prahova, Cezar Pârvulescu, invitat la Actualitatea LIVE, de la ora 16:00
Actual

Guvernul a aprobat, în ședința de miercuri, indicatorii tehnico-economici aferenți proiectelor privind construirea a două noi penitenciare, în Prahova și Vrancea. Administrația Națională a Penitenciarelor pregătește, acum, procedura de achiziție în urma căruia vor fi desemnați proiectanții.

Read more: ANP caută proiectant pentru viitoarele penitenciare de la Berceni și Unguriu
Actual

Prahova ar putea intra, până la finalul acestei săptămâni, în scenariul galben. Astăzi, județul ate o incidență de 1,34 cazuri active la 1.000 de locuitori.

Read more: #coronavirus: 141 de prahoveni confirmați cu Covid, în ultimele 24 de ore. Rata infectărilor: 1,34...
Actual

Dr. Amin Zahra, medic ATI la SJU Ploiești, a comentat impactul devastator pe care opiniile anti-vaccinare și teoriile privind pandemia, exprimate în mediul on-line, îl au asupra pacienților. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, medicul arată că s-a ajuns în situația în care bolnavii să ajungă la medic foarte târziu, influențați de “persoane care și-au făcut o adevărată pasiune în a denigra tot ce ține de sistemul medical”.

Read more: Dr. Amin Zahra: “Să fie România țara lui Șoșoacă și a Adinei Alberts??? Au băgat frica în oameni...
Actual

Salvamontiștii sunt în alertă și îi avertizează pe turiști ă nu se aventureze pe traseele din abruptul prahovean, închise oricum pe timpul iernii. După viscolul și ninsorile din ultimele două zile, în Bucegi și Făgăraș este cod roșu de avalanșă.

Read more: Cod roșu de avalanșă, în Bucegi și Făgăraș, după viscolul din ultimele 48 de ore
Actual

Guvernul României a aprobat în ședința de miercuri negocierea și semnarea Acordului de împrumut dintre România și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în valoare de 100 milioane de euro, pentru susținerea proiectului „Școli mai sigure, incluzive și sustenabile”.

Read more: Ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, mandatat să negocieze cu BIRD împrumutul de 100 de...
Actual

Prospectul în limba română al celui de-al patrulea vaccin anti-Covid aprobat în Europa a fost publicat de autorități. Vaccinul produs de Johnson&Johnson va fi administrat în doză unică persoanelor care au peste 18 ani.

Read more: Care sunt posibilele reacții adverse după administrarea vaccinului anti-Covid Johnson&Johsnon. A...
Joomla SEF URLs by Artio