Actual

Actual

Șase percheziții DIICOT au avut loc, în ultimele 48 de ore, în București, Prahova și Ilfov, într-un dosar de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic internațional de droguri de risc și de mare risc și trafic de droguri de risc și de mare risc. Anchetatorii au surprins în flagrant mai mulți membri ai grupării.

Read more: Percheziții în București, Prahova și Ilfov, la traficanți de droguri. Patru persoane au fost...
Actual

Un absolvent ploieștean, olimpic național și în prezent student la Universitatea Națională de Arte București, povestea dezamăgirea de care are parte în ceea ce privește pregătirea în specializarea aleasă, asigurată, printre alții, de un profesor despre care spune că dădea cam rar pe la cursuri, iar când o făcea se întâmpla să fie băut. Dezvăluirile sale au fost preluate și de fostul lui profesor de la Ploiești, Dan Rădulescu (DETALII AICI). Fostul deputat de Prahova revine, acum, atrăgând atenția asupra situației în care a ajuns tânărul. După postarea privind ce se întâmplă în culisele UNArte, acesta a ajuns inclusive în fața comisiei de etică.

Read more: Dan Rădulescu: În buna tradiție românească, olimpicul național care a vrut să facă o facultate pe...
Actual

CAS Prahova a transmis o informare prin care anunță că, în baza reglementărilor actuale, persoanele care suferă de anumite boli cronice, precum și pacienții care au fost infectați cu SARS-CoV-2 și se află în monitorizare, beneficiază gratuit de investigații paraclinice, chiar dacă furnizorii de servicii medicale depășesc valoarea de contract.

Read more: CAS Prahova: Analize GRATUITE pentru foștii pacienți Covid și bolnavii cu afecțiuni cronice, chiar...
Actual

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, printr-o hotătâre aprobată vineri, suspendarea temporară a activității fizice într-o grădiniță din municipiul Ploiești, unitate în care au fost înregistrate mai multe cazuri de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2.

Read more: Școlile din Ploiești rămân în scenariul galben. O grădiniță a fost închisă temporar, după...
Actual

O hotărâre adoptată vineri de Comitetul Județean pentru Situați de Urgență modifică scenariile de funcționare în unitățile de învățământ din Prahova, pentru săptămâna 22 – 26 martie, în funcție de rata de infectare de la acest moment. Sunt vizate peste 20 de localități.

Read more: Școlile din peste 20 de localități din Prahova trec, de luni, în scenariul galben sau roșu
Joomla SEF URLs by Artio