Actual

Actual

Peste 1.500 de persoane infectate cu Covid, în stare foarte gravă, sunt internate la acest moment, în secții de Terapie Intensivă. Este cel mai mare număr de pacienți tratați la ATI-Covid, în țara noastră, de la începutul pandemiei.

Read more: #coronavirus: Cifre record! Pentru prima dată, România are peste 1.500 de pacienți Covid, în stare...
Actual

Comisarii Gărzii de Mediu Constanța au oprit, în port, cantități uriașe de deșeuri  declarate diferit în acte, care ar fi urmat să ajungă la Ploiești. Potrivit autorităților, tipurile de deșeuri existente în realitate în containerele verificate nu ar fi putut fi valorificate prin reciclare de societatea care le adusese din Germania.

Read more: Cinci containere cu deșeuri trimise din Germania, cu destinația Ploiești, au fost oprite în Portul...
Actual

Aproape 20% dintre localitățile prahovene sunt, încă, în scenariul roșu, dar numai cinci dintre ele mai au o incidență a cazurilor peste 4 la mie. Ploieștiul și Câmpina nu au ajuns, încă, să treacă de acest prag, dar sunt foarte aproape, și incidența cazurilor continuă să crească în cele două municipiu. De la ultima raportare, la nivel de județ, au fost confirmate 121 de noi infectări cu SARS-CoV-2.

Read more: #coronavirus: Prahova a raportat, sâmbătă, alte 121 de cazuri și cinci decese / Rata infectărilor,...
Actual

Garda de Mediu Prahova a sancționat cu 40.000 de lei societatea Eco Burn, în urma incendiului izbucnit, miercuri dimineață, pe platforma depozitului de deșeuri periculoase din comuna Brazi (VEZI DETALII).

Read more: Societatea Eco Burn, amendată de Garda de Mediu după incendiul la depozitul de deșeuri de la Brazi
Actual

Continuă să crească numărul cazurilor active, în Prahova, fiind vorba despre numărul de pacienți confirmați cu Covid în ultimele două săptămâni. Astăzi, în județ, rata infectărilor a ajuns la 2,68/1.000 de locuitori.

Read more: #coronavirus: Situația la zi a infectărilor, în Prahova. Autoritățile au raportat șapte decese și...
Actual

ONG-uri și mai multe asociații formate din reprezentanți ai elevilor și ai părinților au transmis, către Guvern și către Parlament, un apel prin care solicită ca România să aibă mai multe zile de școală, propunând ca, în anul școlar 2021 – 2022, cursurile să înceapă de la 1 septembrie.

Read more: Cursurile noului an școlar ar putea să înceapă la 1 septembrie, la solicitarea reprezentanților...
Actual

Președintele României, Klaus Iohannis, și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, s-au întâlnit, la Palatul Cotroceni, pentru o discuție care a vizat, printre altele, modalitatea de derulare și de finalizare a anului școlar 2020-2021, în condiții de siguranță pentru toți participanții la procesul de învățământ.

Read more: Decizia luată la cel mai înalt nivel privind modul în care va fi încheiat actualul an școlar....
Actual

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, joi, prelungirea restricțiilor în mai multe localități din Prahova și adoptarea unor restricții noi care vor intra în vigoare de duminică, acolo unde numărul cazurilor active a crescut semnificativ, în ultimele zile.

Read more: Restricții mai aspre sau prelungite, de duminică, în aproape 20 de localități din Prahova. Lista...
Joomla SEF URLs by Artio