Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

virgiliu nanu final mandat prefect
Categorie: Administraţie
  • Virgiliu Nanu a fost înlocuit din funcția de prefect de Prahova, acesta intenționând să candideze, pe 9 iunie, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean
  • Astăzi și-a început mandatul, la conducerea Prefecturii Prahova, Emil Drăgănescu.

Guvernul a adoptat, joi, hotătârea de înlocuire din funcție a prefectului de Prahova, Virgiliu Nanu, iar astăzi a depus jurământul noul prefect al județului.

Citiți și: VIRGILIU NANU A FOST ÎNLOCUIT DIN FUNCȚIA DE PREFECT DE PRAHOVA

„Astăzi vreau să împărtășesc cu voi un moment important din parcursul meu ca prefect al județului Prahova. Începând de astăzi am încheiat mandatul meu și am trecut ștafeta către un coleg de nădejde, fostul meu subprefect, Emil Drăgănescu.

Ceremonia de depunere a jurământului a avut loc astăzi, 12 aprilie 2024, iar Emil Drăgănescu a preluat cu onoare și responsabilitate funcția de prefect al județului Prahova.

Îi urez lui Emil toată puterea și înțelepciunea necesară pentru a conduce județul Prahova către progres și bunăstare și îi doresc să aibă parte de un mandat plin de succes și realizări. Este un om dedicat, cu experiență vastă în administrație și o pasiune reală pentru comunitatea noastră.

De asemenea, felicitări și domnului Mircea Tănase pentru numirea în funcția de subprefect al județului Prahova!

Înainte să închei, vreau să transmit sincere mulțumiri foștilor mei colegi, subprefecților, Emil Drăganescu, Marius Soare, Alexandru Vane și întregului personal al Instituției Prefectului pentru susținerea și colaborarea din timpul mandatului meu. Ați fost o echipă extraordinară și am fost privilegiat să lucrez alături de voi în slujba comunității noastre” este mesajul cu care Virgiliu Nanu și-a încheiat mandatul de prefect de Prahova.

Back To Top