Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bătut într-un parc din ploiești
Categorie: Știri locale
  • Cinci tineri din Prahova și din Capitală sunt anchetați pentru lovire și alte violențe în urma unui incident petrecut în martie, într-un parc din municipiul Ploiești.

Un bărbat de 26 de ani ar fi fost jignit și bătut de inculpații identificați și depistați, în cursul zilei de marți, de polițiștii care anchetează acest caz.

„La data de 16 aprilie a.c., polițiștii Secției nr.4 de Poliție Ploiești au identificat și depistat 5 tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Din verificări, a rezultat faptul că la data de 11 martie a.c., bănuiții, 5 tineri cu vârstele cuprinse între 17 și 20 de ani, din comuna Măgurele și municipiile București și Ploiești ar fi agresat fizic un bărbat de 26 de ani, în timp ce acesta se afla într-un parc din municipiul Ploiești, în urma unui conflict verbal, spontan, generat de o jignire a tinerilor adresată bărbatului de 26 de ani.

În urma agresiunii, persoana agresată nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, refuzând transportarea la o unitate medicală.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, banuiții au fost depistați și audiați la sediul unității de poliție, iar în baza probatoriului administrat, iar cu ocazia prezentării acestuia procurorului, față de ei a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, a anunțat, astăzi, IJP Prahova.

Citiți și: PRECIZĂRILE POLIȚIEI ÎN CAZUL BĂRBATULUI CARE A RECLAMAT CĂ A FOST BĂTUT PE O STRADĂ DIN ZONA DE SUD A PLOIEȘTIULUI

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Foto ilustrație

Back To Top