Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident dn1b
Categorie: Știri locale
  • Trei persoane sunt rănite, una dintre ele fiind încarcerată, în urma unui eveniment rutier grav petrecut miercuri, în jurul prânzului, pe DN1B.
  • Circulația este blocată pe ambele sensuri.

În accident de la Mizil au fost implicate un autotren și două autoturisme, în urma impactului rezultând trei victime. Una dintre ele este încarcerată, dar conștientă, anunță sursa citată.

Pompierii intervind cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD. În sprijin au fost chemate un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă și un elicopter de la București.

ISU menționează că, în acest moment (12.40), traficul este blocat pe ambele sensuri.

Update. InfoTrafic a emis, în jurul orei 12.50, o alertă cu privire la acest eveniment și anunță că „pe DN1B, în localitatea Mizil, județul Prahova, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme și un autocamion. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, care este încarcerată, pentru care a fost solicitat un elicopter SMURD. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere”.

Potrivit polițiștilor din cadrul IGPR, circulația ar putea fi reluată după aproximativ 60 de minute.

Update. Deplasarea elicopterului a fost anulată, din cauza condițiilor meteo.

Update. Victima încarcerată a fost extrasă, este conștientă și a fost preluată de un echipaj SMURD - Terapie Intensivă Mobilă.

Update. Imagini cu intervenția pompierilor >>> AICI.

Update. Celelalte persoane implicate refuză transportul la spital.

Update. În jurul orei 13.40, traficul a fost reluat pe sensul spre Buzău, a anunțat IJP Prahova

Update. ACCIDENT GRAV PE DN1B. CARE SUNT PRIMELE CONCLUZII ALE ANCHETEI

Citiți și: DOI ȘOFERI RĂNIȚI ÎN URMA UNUI ACCIDENT PRODUS MIERCURI DIMINEAȚĂ, ÎN ZONA MIZIL

accident mizil 17 aprilie 2024 2

 

Foto: ISU Prahova

 

Back To Top