Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

temperaturi maxime
Categorie: Actual
  • Exceptând litoralul și zonele montane, stațiile meteo din toată țara au înregistrat, luni, valori specifice unei zi de vară.
  • Deși ne aflăm la abia la jumătatea lunii aprilie, în mare parte a județului Prahova temperaturile resimțite au fost de peste 30-31 de grade.

Temperaturi record au fost înregistrate în sudul extrem al țării, unde termometrele au indicat chiar și peste 34 de grade Celsius, fiind resimțit, în unele zone, între 35 și 35 de grade.

Foarte cald a fost și Prahova. Maxima înregistrată la Ploiești a fost de 30,8 grade Celsius, dar temperatura resimțită a fost de 33 de grade. Și la Câmpina au fost resimțite peste 30 de grade. Valorile înregistrate au ajuns la 29 de grade.

Meteorologii anunță că și astăzi va fi foarte cald, dar vremea se va răci brusc, de mâine. Prognozele arată că, la Ploiești, miercuri abia se vor atinge 19 grade, iar de joi până la începutul săptămânii viitoare maximele vor fi sub 15 grade Celsius.

Citiți și: ÎNCĂ O ZI CU TEMPERATURI RECORD, ÎN ROMÂNIA

 

Back To Top