Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

pnl ploiești burghelea
Categorie: Politic
  • PNL Ploiești se alătură celor care cer îndepărtarea lui Dan Burghelea de la conducerea Clubului Municipal Ploiești, după dezvoluirile făcute, săptămâna trecutp, de mama campioanei Sabina Enache.
  • Într-un comunicat transmis astăzi, liberalii îi cer în mod direct primarului Andrei Volosevici să-și ia consilierul de pe acel post.

Comunicatul PNL Ploiești, referitor la Dan Burghelea, este un mesaj adresat public primarului Andrei Volosevici:

„Burghelea - milițianul care umilește campioanele. VOLO, ia-ţi torționarul de la CSM!

Dan Burghelea, miliţianul pensionar, este de fapt consilierul personal al lui Andrei Volosevici. De pe această funcţie a fost numit (prin decizia unilaterală a primarului) director al CSM, pentru a proteja interesele materiale ale unui grup de interlopi. 

Fără discernământ şi fără nicio urmă de cunoştinţă despre modul de administrare a bugetului public, Burghelea a transformat CSM-ul într-o afacere privată. 

Strigătul de disperare al mamei unei campioane naţionale a dezvăluit modul discreționar al aşa-zisului management făcut de acest milițian care nu are nicio legătură cu sportul sau performanța.

Volosevici, ia-ţi torționarul de la CSM!

Dacă nu te-au impresionat lacrimile mamelor gimnastelor cărora le este foame în turnee, dacă nu te simți vinovat că te- ai opus construcției unei săli polivalente în Parcul Municipal Vest, care să asigure condiţii decente de antrenament, fă măcar acest gest de minimă decenţă: ia-ţi milițianul înapoi pe cabinetul tău personal şi lasă tinerii sportivi să-şi urmeze visurile şi să aducă medalii şi recunoaştere pentru Ploieşti!

Mai ai doar câteva zile să faci acest gest de minimă decenţă, pentru că pe 9 iunie oricum te vor revoca ploieştenii, alături de toată caracatiţa de la CSM pe care o conduci”, se arată în comunicatul PNL Ploiești.

Citiți și: CAMPIOANA NAȚIONALĂ SABINA ENACHE, UMILITĂ DE DAN BURGHLELEA, DIRECTORUL CSM PLOIEȘTI

Back To Top