Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mircea geoană prezidentiale nato
Categorie: Politic
  • Mircea Geoană este între favoriții românilor, la acest moment, relevă sondajele privind opțiunile de vot la alegerile prezidențiale.
  • La momentul derulării scrutinului, însă, acesta ar fi la finalul mandatului de secretar general adjunct al NATO.
  • Geoană a explicat când poate decide asupra unei eventuale candidaturi și ce variante sunt valabile, pentru încheierea mandatului său în cadrul Alianței.

Mircea Geoană a declarat că va putea anunța o decizie după summitul de la Washington, din luna iulie.

„Trebuie să termin job-ul de la NATO şi avem de pregătit un summit de la Washington care este atât de important pentru noi toţi. Pentru asta sunt plătit şi asta este job-ul meu oficial. După aceea, evident, după iulie, după ce vom avea acest summit de mare succes de la Washington, voi putea să iau deciziile şi să comunic ceea ce vreau să fac cu viaţa mea după cinci ani deja la NATO, un mandat foarte frumos şi care m-a învăţat foarte multe lucruri”. (...)  În clipa de faţă, singurul lucru pe care nu putem să-l facem, eu şi secretarul general, este să plecăm amândoi în acelaşi timp. Dânsul pleacă în octombrie şi eu ar trebui să plec în octombrie. La dânsul este foarte clar că, după zece ani de zile, data de 30 septembrie este o dată fermă. Deci, pentru mine sunt două variante pentru a nu pleca amândoi în acelaşi timp, să plec fie mai devreme, fie mai târziu. Ambele variante sunt pe masă”, a declarat acesta, citat de News.ro.

Citiți și: SONDAJ INSCOP PRIVIND INTENȚIA DE VOT LA PREZIDENȚIALE. MIRCEA GEOANĂ RĂMÂNE CU CELE MAI MULTE PROCENTE, DAR PONTA POATE LUA DIN ELECTORATUL LUI CIOLACU ȘI SIMION

Back To Top