Bilanț șocant al Poliției Române: Peste 1.200 de dosare penale, în patru luni, pentru încheierea unor contracte de achiziţii publice

Category: Știri naționale Created: Monday, 05 June 2017 10:29

Poliţia Română, prin Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, a continuat, în primele patru luni ale anului, acţiunile pentru combaterea fraudelor specifice achiziţiilor publice din administraţia publică, informează IGPR, anunțând că în acest interval au fost instrumentate peste 1.200 de dosare penale, iar valoarea prejudiciilor recuperate depășește 9.500.000 de lei.

În perioada ianuarie - aprilie 2017, pentru combaterea fraudelor specifice achiziţiilor publice în domeniul administraţiei publice, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au desfăşurat 79 de acţiuni, iar în urma activităţilor au fost instrumentate 1.222 de dosare penale și se efectuează cercetări față de 167 de persoane. Nouă dintre acestea sunt sub măsuri preventive.
Valoarea totală a prejudiciilor recuperate în această perioadă în cauzele instrumentate de polițiști a fost de peste 9.520.000 de lei, anunță Poliția Română.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.