Știri naționale

Știri naționale

Încă două decese au fost înregistrate, duminică, în România din cauza noului coronavirus, ducând bilanţul total la 40! Un alt record nedorit înregistrat astăzi vizează cea mai tânără victimă, care s-a stins din viaţă la numai 27 de ani, pe fondul unei probleme medicale mai vechi.

Read more: COVID-19 a făcut încă două victime, duminică, în România, o tânără de 27 de ani şi un bărbat de 71
Știri naționale

Un bărbat s-a stins din viaţă sâmbătă, la Timişoara, intrând în statisticile oficiale drept "decesul 38" provocat de coronavirus în România. Verificările indică faptul că acesta ar fi luat boala de la un membru al familiei venit din străinătate.

Read more: Decesul 38: Un bărbat a murit la terapie intensivă, după ce a luat boala de la o rudă revenită din...
Știri naționale

Autorităţile din România au anunţat oficial, în noaptea de sâmbătă spre duminică, încă şapte decese cauzate de infectarea cu COVID-19, ducând bilanţul total la 37 pe teritoriul ţării. În unele cazuri, decesele au survenit în urmă cu mai multe zile, însă abia acum au sosit şi rezultatele testelor care au confirmat prezenţa virusului. Printre victime se numără şi o persoană în vârstă de 39 de ani, care nu era cunoscută cu alte boli.

Read more: Bilanţul deceselor de coronavirus a urcat la 37. Cum şi unde au fost înregistrate ultimele cazuri
Știri naționale

În România au fost confirmate, până acum, 1.452 infecții cu coronavirus. 139 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați. Au murit 37 de persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

Un bărbat de 39 ani din județul Ialomița, fără boli asociate, care a murit în urmă cu două zile, a fost confirmat cu Covid-19 post-mortem. Acest deces și încă două, toate din Ialomița, au fost anunțate sâmbătă seara târziu de autorități și ridică bilanțul total al epidemiei de coronavirus în România la 37 de morți.

Sâmbătă, 28 martie, a fost ziua în care au fost anunțate cele mai multe decese: 11.

Știri naționale

Sâmbătă au fost anunţate oficial, până la această oră, încă patru decese cauzate de coronavirus în România. Toate sunt la persoane trecute de 60 de ani, toate la persoane care aveau şi alte afecţiuni, unele foarte grave, şi toate au fost înregistrate în urmă cu o zi sau chiar două, însă anunţate oficial abia acum. Cel mai recent caz tragic, cel cu numărul 30 în statistica oficială, s-a înregistrat la un bărbat de 74 de ani din Hunedoara, care a murit în ziua în care i s-au luat şi probe pentru analizele de laborator.

Read more: Încă o victimă făcută de coronavirus în România! Bilanţul deceselor a urcat la 30
Știri naționale

Autorităţile centrale au actualizat, sâmbătă, bilanţul privind numărul de decese cauzate în România din infectarea cu noul coronavirus. Astfel, numărul de decese a ajuns la 29 în ţara noastră, ultimele trei fiind înregistrate joi sau vineri dar comunicate oficial vineri seară sau sâmbătă dimineaţă către Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Read more: CORONAVIRUS ROMÂNIA - Încă trei decese au fost anunţate oficial sâmbătă
Știri naționale

Peste 5.500 de români care au ignorat - unii dintre ei cu o inconştienţă totală - restricţiile impuse prin Ordonanţa militară 3 au fost amendaţi, în primele 24 de ore de la intrarea în vigoare a interdicţiei de a părăsi locuinţele. Unii dintre ei au încercat să "fenteze" situaţiile în care pot ieşi din case şi au ieşit cu peştişorii de acvariu sau caii, declarând că-şi plimbă animalele de companie.

Read more: Mii de amenzi în România după prima zi de carantină. Inconştienţii vor "cotiza" la bugetul statului
Știri naționale

Doi jandarmi din Capitală au fost infectați cu coronavirus. În primul dintre cazuri, Tribunalul Militar București a început o anchetă penală, procurorii bănuind că bărbatul ar fi ascuns informații privind contactul cu o persoană pozitivă.

Read more: Doi jandarmi din București, confirmați cu coronavirus. Pentru unul dintre ei a fost deschis dosar...
Joomla SEF URLs by Artio