Știri naționale

Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 121.235 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 97.554 de pacienți au fost declarați vindecați, arată Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul oficial din 26 septembrie. În ultimele 24 de ore au fost raportate 1.552 de cazuri noi şi 54 de decese ale unor persoane infectate cu COVID-19.

Read more: #coronavirus - 1.552 de îmbolnăviri şi 54 de decese confirmate în ţară în ultimele 24 de ore
Știri naționale

O tânără din Cluj, internată cu fetița de un an, confirmată cu Covid și simptomatică, descrie experiența prin care trece, mai ales că întrega sa familie este infectată și trebuie să lupte și cu povara izolării.

Read more: Mesaj din partea unei mămici internate cu fetița de un an, infectată cu Covid: "Poartă mască nu...
Știri naționale

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat afirmă că autorităţile şi-au propus să nu ajungă din nou la măsuri restrictive drastice cauzate de răspândirea epidemiei de COVID-19, dar nu exclude ca noi restricții să fie impuse, în contextul unei evoluții dramatice.

Read more: Raed Arafat, despre riscul reintroducerii restricțiilor: "Este posibil la orice moment, dacă...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 119.683 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 96.158 de pacienți au fost declarați vindecați, arată Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul oficial din 25 septembrie. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 1.629 de cazuri noi, iar 42 de români infectaţi cu COVID-19 au decedat.

Read more: #coronavirus - 42 de decese şi 1.629 de infectări raportate în ultimele 24 de ore
Știri naționale

Curtea Constituţională a decis că alocaţiile copiilor trebuie dublate. Judecătorii CCR au dezbătut pe 24 septembrie sesizarea Guvernului privind legea care respinge Ordonanţa de urgenţă ce prevede creşterea etapizată a alocaţiilor copiilor.

Read more: Curtea Constituţională a decis că alocaţiile copiilor trebuie dublate
Știri naționale

Din păcate, România a stabilit, miercuri, un nou record al pandemiei, anunțând cel mai mare număr de cazuri noi confirmate în 24 de ore. 1.767 de pacienți au fost depistați cu coronavirus.

Read more: #coronavirus: România a anunțat, miercuri, un număr record de cazuri noi. Situația actualizată, pe...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 114.648 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 92.169 de pacienți au fost declarați vindecați, arată Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul oficial din 22 septembrie. În ultimele 24 de ore au fost raportate aproape 1.060 de infectări noi, dintre care 40 în Prahova. În acelaşi interval au fost raportate şi 45 de decese ale unor pacienţi infectaţi cu COVID-19.

Read more: #coronavirus - 45 de decese şi 1.059 de infectări raportate în ultimele 24 de ore
Știri naționale

Premierul Ludovic Orban a declarat că se așteaptă ca dascălii să susțină fără probleme cursurile inclusiv on-line, dacă este cazul, și spune că situațiile în care nu se va întâmpla acest lucru vor fi rezolvate punctul, prin luarea de măsuri legale.

Read more: Avertismentul premierului pentru profesorii care nu vor să țină cursuri on-line: "Vom lua măsurile...
Știri naționale

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că, în ultimele 24 de ore, în România au fost prelucrate 13.391 de teste, din care 1.231 pozitive pentru noi pacienţi, iar 359 au fost retestări pozitive pentru persoane confirmate anterior cu Covid-19.

Read more: #coronavirus: Peste 10% din testele efectuate în ultimele 24 de ore au fost pozitive
Știri naționale

Ambasada Statelor Unite în România, alături de Consiliile Americane pentru Educație Internațională, au lansat înscrierile pentru participarea la ediția 2021 - 2022 a programului FLEX.

Read more: O șansă pentru elevii români care vor să facă un an de liceu în SUA. Au început înscrierile la...
Joomla SEF URLs by Artio