Un șofer a pierdut 200 de lei într-o benzinărie din Prahova. Ce i-a spus vânzătoarea, când a întrebat-o de bani, l-a lăsat fără replică

Written by Ioana POPA Category: Știri locale Created: Tuesday, 05 December 2017 10:19

Un bărbat este cercetat pentru înșelăciune, de polițiștii prahoveni, după ce și-a însușit o sumă care nu-i aparținea. Omul nu a furat banii, doar a fost deosebit de... convingător.

Cazul de înșelăciune este unul ieșit din tipare. Totul a început săptămâna trecută, într-o benzinărie din zona Văleni, unde un șofer a oprit ca să alimenteze. Omul nu și-a dat seama că a pierdut, în incinta stației, o sumă de bani, și și-a văzut de drum. Când a realizat, însă, că în buzunare are cu 200 de lei mai puțin, s-a întors la benzinărie, sperând să recupereze banii. Nu mică i-a fost mirarea să afle că suma fusese deja restituită "păgubitului".
În fapt, așa cum aveau să afle polițiștii, banii fuseseră găsiți de o angajată, în incinta benzinăriei, și returnați, într-adevăr, unui client, care pretindea că-i pierduse.
Cum totul s-a dovedit o minciună, cel care a luat banii, deși nu-i aparțineau, s-a ales, la schimb, cu dosar penal pentru înșelăciune.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.