Campania "New trees for new life" începe în weekend, la Lipănești. Proiectul are ca obiectiv împădurirea a aproape 18 hectare, pe malul râului Teleajen.

Un nou apel către comunitate a fost lansat de Robert Nica, primarul comunei care este partener în cadrul campaniei. "Sâmbătă 25 noiembrie începând cu ora 9.30 angajații Primăriei Lipănești, consilierii locali, profesorii și elevii școlilor din Lipănești, Asociația SE POATE, voluntarii UP România și ai Asociației Medicover și locuitorii comunei vor începe acțiunea de împădurire a terenului de pe malul stâng al râului Teleajen. Sunt convins că nu veți lipsi de la această acțiune UNICĂ a comunității noastre. Înscrieți-vă pe contul meu de Facebook sau la sediul Primăriei Lipănești. Locul de întâlnire pentru a ne îndrepta ulterior către locul plantării este Primăria Comunei Lipănești, accesul către locul de plantare se va face pe strada Mihail Kogălniceanu către râul Teleajen. Materialele necesare vor fi distribuite la locul plantării", a anunțat edilul.
Lansarea proiectului a avut loc la finalul lunii octombrie, iar până la finalul campaniei peste 15.000 de puieți de salcâm, puși la dispoziție de Direcția Silvică Prahova, vor fi plantați pe malul râului Teleajen, pe un teren de 17.59 de hectare aparținând comunei Lipănești.

Joomla SEF URLs by Artio