Reprezentanții HIDRO PRAHOVA SA au anunțat că la nivelul societății a fost suspendat, temporar, programul cu publicul, din cauza situației epidemiologice actuale.

 

Măsura se aplică începând de luni, 4 noiembrie.

"Având în vedere evoluția situației epidemiologice și necesitatea aplicării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță abonații din aria de operare că, începând cu data de 4 noiembrie 2020, se suspendă temporar programul cu publicul, urmând ca primirea sesizărilor, cererilor/solicitărilor de orice natură să fie asigurată prin următoarele mijloace de comunicare:

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 0244/529474, 0724/299614

Abonații vor putea utiliza și datele de contact ale tuturor sucursalelor HIDROPRAHOVA din județ. Acestea sunt publicate pe website-ul www.hidroprahova.ro, la rubrica «Sucursale HIDRO PRAHOVA SA»", au informat reprezentanții societății.

Tot din 4 noiembrie a fost suspendat și programul de audiențe, atât la sediul HIDRO PRAHOVA din Ploiești, (strada Logofăt Tăutu, nr.5), precum și la sediile sucursalelor din Prahova.

Societatea HIDROPRAHOVA SA va transmite în continuare informații de interes public, prin intermediul site-ului www.hidroprahova.ro, cât și al rețelelor de socializare și prin presa locală.

Joomla SEF URLs by Artio