Reprezentanții HIDRO PRAHOVA SA au anunțat distribuția apei potabile în orașele Azuga şi Buşteni va fi întreruptă miercuri, 11 noiembrie 2020, între orele 09.00-17.00, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare-igienizare a rezervoarelor din Staţia de tratare apă Azuga.

 

Potrivit informării transmise astăzi, vor fi afectați abonații HIDRO PRAHOVA din oraşul Azuga (străzile Prahovei, Griviței, Sirenei) şi cei care locuiesc în cartierele Zamora şi Piatra Arsă din Buşteni.

Societatea  a informat primăriile orașelor Azuga şi Buşteni în legătură cu efectuarea lucrărilor programate de spălare-igienizare, implicit cu privire la oprirea apei în intervalul și în zonele precizate.

"Societatea noastră îşi cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei.

Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare", au mai transmis reprezentanții Hidro Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio