Societatea HIDRO PRAHOVA SA, prin Sucursala Câmpina, a anunțat sistarea temporară a furnizării apei potabile în municipiul Câmpina și în Poiana Câmpina.

 

Măsura va fi aplicată marți, pe 10 noiembrie, în intervalul orar 9.00-15.00, pentru lucrări de intervenție la rețeaua de apă din strada Calea Doftanei, în vederea scoaterii din funcțiune a conductelor vechi.

Vor fi afectați toți abonații HIDRO PRAHOVA din municipiul Câmpina, cu excepția celor care locuiesc pe străzile Bucium, Silviculturii, Drumul Taberei, Plantației, Arcașului, Aleea Vacanței, Fluieraș și Voila (de la intersecția Drumul Taberei spre Spitalul Voila). În mai multe zone din cartierul Slobozia, presiunea apei va fi scăzută, în perioada indicată. De asemenea, vor fi afectați de această oprire și abonații din comuna Poiana Câmpina, satele Poiana Câmpina și Pietrișu.

"Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează consumatorii că furnizarea apei va fi reluată treptat, pe măsura umplerii conductelor de distribuție. Societatea noastră își cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile și roagă toți consumatorii afectați de această oprire să își asigure rezerve minime de apă pentru consum și uz casnic, pe toată durata întreruperii furnizării apei. Înainte de reluarea distribuției, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare", au transmis reprezentanții Hidro Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio