Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/components/com_banners/models/banners.php on line 207

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/modules/mod_banners/tmpl/default.php on line 19

Fetiţă de 7 ani, luată cu ambulanţa de la un restaurant din Ploieşti, după ce s-ar fi lovit la locul de joacă

Written by Anca Visan Category: Știri locale Created: Sunday, 16 July 2017 11:03

accident ambulantaClipe de groază pentru o familie din Ploieşti! O fetiţă în vârstă de 7 ani a fost preluată de ambulanţă, în stare de inconştienţă, de la un restaurant din zona de sud, după ce s-a lovit destul de puternic. Incidentul s-a petrecut sâmbătă noapte, după ora 23.00, la un popular restautant situat pe strada Bobâlna din Ploieşti.

 

Din primele informaţii, se pare că fata s-ar fi lovit la locul de joacă din incinta restaurantului.

La faţa locului au ajuns echipaje de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean, medicii găsind fetiţa în stare de inconştienţă şi acordându-i primul ajutor. Micuţa a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.