Un nou sens giratoriu apare, în Prahova, pe DN1B, pe un tronson al şoselei pe care mulţi experţi o consideră cea mai periculoasă din România. Primăria comunei Albeşti-Paleologu a început lucrările în această săptămână. Conducerea Consiliului Judeţean Prahova anunţă că va sprijini financiar acest proiect.

Preşedintele CJ, Bogdan Toader, a anunţat că proiectul a fost demarat zilele trecute şi că instituţia va aloca de la bugetul judeţului suma de 250.000 de lei, în baza unui parteneriat cu administraţia locală. "Având in vedere evenimentele rutiere din zona Albesti -Paleologu, Primăria comunei a inițiat proiectul pentru construirea unui sens giratoriu. Felicit pe această cale autoritățile locale pentru această inițiativă și le asigurăm că vor beneficia și de sprijin financiar din partea Consiliului Judetean Prahova în valoare de 250.000 de lei pentru acest obiectiv, atât de mult așteptat penru toți cetățenii din zonă", a scris Bogdan Toader pe pagina personală de Facebook.

Informaţia vine în condiţiile în care Consiliul Judeţean Prahova are patru proiecte proprii pentru realizarea de sensuri giratorii, trei pe Drumul Naţional 1, la Floreşti, Păuleşti şi Băneşti, şi unul pe drumul judeţean din zona Tătărani, la intersecţia din faţa fostului magazin InterHome. Documentaţiile sunt gata, iar lucrările la aceste obiective vor fi demerate în 2019, a mai anunţat Bogdan Toader.

Joomla SEF URLs by Artio