Știri locale

Știri locale

S.C. CORAL IMPEX S.R.L. a anunțat că, în perioada 01 - 13 octombrie 2020, va executa servicii de dezinsecţie şi deratizare pe suprafaţa domeniului public al Municipiului Ploieşti.

Read more: SC Coral Impex SRL va efectua, în perioada 1-13 octombrie, acțuni pentru dezinsecție și deratizare...
Știri locale

Un echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova a surprins, în timpul unei acţiuni efectuate marţi, în urma unor sesizări, mai mulţi hoţi de lemne în pădurea din oraşul Plopeni. Hoţii au reuşit să fugă şi să se ascundă, însă au lăsat în urmă o cantitate impresionantă de lemne, dar şi caii şi căruţele pe care le foloseau.

Read more: Prahoveni căutaţi de Poliţie, după ce au fost surprinşi la furat de lemne şi au reuşit să fugă-n...
Știri locale

Judecătoria Ploiești a admis plângerea formulată de un prahovean din Gornet Cricov amendat cu 15.000 de lei de polițiști pe 10 aprilie pentru că nu avea asupra lui declarația pe propria răspundere.

Read more: Instanța a anulat amenda de 15.000 de lei aplicată, în starea de urgență, unui prahovean care și-a...
Știri locale

La nivel de județ, în numai 24 de ore, numărul cazurilor active de coronavirus din raportările oficiale a scăzut de la 605, câte erau înregistrate luni, la 553, potrivit cifrelor centralizate marți.

Read more: #coronavirus: Cum a evoluat situația cazurilor active, în fiecare localitate din Prahova, în 24 de...
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA a anunțat, marți, anunţă normalizarea activității de distribuție a apei în localități arondate sucursalelor Urlați și Mizil și limitarea zonelor pentru care se va menține decizia de distribuire a apei cu program, începând din săptămâna 22-28 septembrie 2020, comparativ cu perioada precedentă.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA anunță normalizarea activității de distribuție a apei în localități arondate...
Știri locale

Sinaia găzduiește, marți, o serie de evenimente organizate în contextul lansării proiectului de reabilitare a traseelor istorice şi grădinilor Domeniului Regal Peleş.

Read more: La Sinaia este lansat, marți, proiectul de reabilitare a traseelor istorice și grădinilor de pe...
Știri locale

Spitalele și unitățile de învățământ din Câmpina vor beneficia de o sponsorizare consistentă din partea unor operatori economici care desfășoară activități pe raza municipiului.

Read more: Sponsorizare de 220.000 de euro, pentru școlile și spitalele din Câmpina, în contextul pandemiei
Știri locale

La Câmpina va funcționa, de marți, 22 septembrie, un punct de lucru al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Prahova, din cadrul Prefecturii Prahova.

Read more: Punct de lucru al Serviciului Permise Auto și Înmatriculări Prahova funcțional de marți, la Câmpina
Joomla SEF URLs by Artio