Știri locale

Știri locale

Descoperire macabră, duminică, în vecinătatea Parcului Mihai Viteazul din centrul municipiului Ploieşti! Un bărbat care se pare că ar fi fost fără domiciliu a fost găsit decdată, într-o casă părăsită.

Read more: Cadavru descoperit într-o casă abandonată din centrul Ploieştiului. Poliţia a deschis un dosar
Știri locale

Ploiești, duminică 29 martie 2020, zona de nord a municipiului. Doi indivizi îmbrăcați în uniforme militare, cu tot cu trese pe umeri, salută veseli mașinile care tranzitează zona intersecției Nord - Mc Donalds. Alături de ei se plimbă și o femeie. Sunt cunoscuți ca oameni ai străzii, își petrec veacul în parcul de la nord, iar acum s-au îmbrăcat corespunzător în militari, ca să fie în ton cu situația de urgență. 

Ploieștiul nu se dezice: orașul lui Caragiale este un carnaval în plină situație de urgență. Oamenii nu sunt recalcitranți, nu fac probleme comunității. Rugăm Poliția Ploiești, dacă are timp, să le verifice livretele militare și, eventual, să îi conducă într-un loc unde să li se ofere asistență și ajutor corespunzător. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Știri locale

Un elicopter SMURD a fost solicitat pentru a prelua o victimă a unui accident rutier petrecut duminică dimineaţă în comuna prahoveană Telega. Maşina în care aceasta se afla s-a răsturnat, fără să fi intrat în coliziune cu vreun alt autovehicul.

Read more: Maşină răsturnată la Telega. O victimă rămasă inconştientă va fi preluată cu un elicopter SMURD
Știri locale

Un bărbat de 62 de ani din Ploieşti, internat sâmbătă noapte în spital, s-a ales cu un dosar penal pentru că nu a declarat de la început că era revenit de curând din Germania. Bărbatul, care prezenta semnele unei viroze, a fost izolat la Spitalul Judeţean şi i se fac teste pentru a stabili dacă este infectat cu COVID-19.

Read more: Dosar penal pentru un ploieştean internat în spital care nu a declarat că a revenit recent din...
Știri locale

În Ploieşti vor exista cel puţin două aşa-zise spitale de susţinere în criza generată de noul coronavirus, cu alte cuvinte rolul lor fiind de a prelua suspecţii, în condiţii speciale, şi de a-i trata până la eventuala confirmare a îmbolnăvirii, scenariu în care aceştia vor fi transferaţi la Boli Infecţioase. Spitalul CF va fi printre aceste unităţi medicale de susținere, cum este și secția Pneumologie din zona Oborului Ploieşti. Pentru a se asigura că toate aceste etape vor fi parcurse fără a afecta activitatea curentă, conducerea spitalului CF a organizat din timp activitatea, luând cele mai severe măsuri de circulație și protecție.

Read more: Spitalul CF Ploieşti va prelua suspecţii de COVID-19, într-o secţie special creată, izolată de...
Știri locale

Jandarmii au intervenit, joi seară, pentru calmarea spiritelor la un centru de carantină din zona Ploieștiului, unde un individ care a provocat scandal și acum câteva zile a fost protagonistul unui nou incident.

Read more: Un nou incident într-un centru de carantină din Prahova. Protagonistul, același din scandalul de...
Știri locale

Asociația Prahova în Acțiune a anunțat că adaptează la nevoile din aceste zile parteneriatul încheiat cu www.flow.ro, furnizor de soluții pentru mobilitate urbană nepoluantă.

Read more: Trotinete electrice puse la dispoziția farmaciilor din Ploiești, pe durata pandemiei, printr-un...
Joomla SEF URLs by Artio