Știri locale

Știri locale

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a murit la spital, la câteva minute după ce ajunsese aici în urma unui accident rutier. Victima a fost lovită de o maşină, în timp ce încerca să traverseze - se pare neregulamentar - Drumul Naţional 1A, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Read more: Pieton lovit mortal de o maşină, noaptea trecută, pe DN 1A, la Lipăneşti
Știri locale

Un puternic incendiu de vegetaţie uscată a cuprins un câmp din satul Rachieri, comuna prahoveană Valea Călugărească, şi se apropie ameninţător de mai multe locuinţe aflate în vecinătate.

Read more: Mai multe case din Rachieri, ameinţate de un incendiu de vegetaţie care se propagă rapid din cauza...
Știri locale

O femeie de 45 de ani şi un copil de 14 ani au fost răniţi într-un accident rutier produs vineri dimineaţă, în satul Călineşti din comuna prahoveană Floreşti. Maşina în care se aflau cei doi, condusă de un bărbat de 44 de ani, a intrat în coliziune cu o basculantă încărcată cu nisip.

Read more: Accident între un autoturism şi o basculantă, la Călineşti. O femeie şi un copil au fost răniţi
Știri locale

Compania Veolia Energie Prahova a inițiat un demers prin care un număr de 80 de apartamente au beneficiat de modernizarea instalației interioare, fără ca proprietarii să suporte costurile aferente. După aceste lucrări, locatarii nu mai trebuie să aștepte de la deschiderea robinetului pentru a curge apă caldă, pe lângă acest aspect fiind redus și riscul unor pierderi de apă.

Read more: 80 de apartamente au beneficiat de modernizarea instalației interioare, în cadrul unui...
Știri locale

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Prahova au transmis, miercuri, precizări în legătură cu accidentul care a avut loc în intersecția de la McDonald's-Nord, în jurul prânzului, și în care a fost implicată o ambulanță aflată în misiune.

Read more: În ambulanța care s-a răsturnat în nordul Ploieștiului se afla o pacientă cu AVC, în comă
Știri locale

Patru persoane care se aflau într-o ambulanță aflată în misiune au ajuns la spital miercuri, în jurul prânzului, după ce autospeciala a intrat în coliziune cu un autoturism s-a răsturnat în intersecția de la nord.

Read more: Accident în nordul Ploieștiului. O ambulanță în care se aflau trei cadre medicale și un pacient...
Joomla SEF URLs by Artio