Știri locale

Știri locale

Apa Nova Ploiești anunță că va interveni, miercuri, în zona de vest a Ploieștiului, iar lucrările vor impune întreruperea alimentării cu apă potabilă a consumatorilor de pe mai multe străzi.

Read more: Furnizarea apei potabile va fi oprită, miercuri, pe mai multe străzi din vestul Ploieștiului
Știri locale

Veolia Energie Prahova anunță că va efectua, miercuri, o intervenție pentru a remedia o avarie survenită pe circuitul primar de termoficare în perimetrul cartierelor Republicii și Andrei Mureșanu, astfel că va opri furnizarea de agent termic către locuințele din zonele amintite.

Read more: Două cartiere din Ploiești rămân, miercuri, fără apă caldă și căldură
Știri locale

300 de bicicliști au participat, duminică, la evenimentul "Tocuri pe biciclete", ajuns la a doua ediție. Concursul organizat de Asociația "Prahova în Acțiune" cinstește eleganţa și culoarea, dar se dorește și o acțiune inedită de protest împotriva poluării din Ploiești.

Read more: TOCURI pe BICICLETE - 300 de ploieșteni au răspuns invitației la parada organizată de Asociația...
Știri locale

Unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice ale României, Castelul Peleș, devine pentru câteva ore parte din povestea UNTOLD și locul în care o legendă a muzicii techno, OXIA, va susține un spectacol special. Evenimentul va avea loc luni, 22 aprilie, începând cu ora 19.00, pe platoul din fața castelului, însă vestea proastă pentru toţi iubitorii genului este că au fost scoase la vânzare doar 300 de bilete, deja epuizate.

Read more: Concert de muzică techno la Castelul Peleş, sub egida UNTOLD