Știri locale

Știri locale

Biblioteca Județeană "Nicolae Iorga" Ploiești a găzduit, marți, lansarea, în prezența autorului, a volumului "Cavalerii noilor Apocalipse", semnat de reputatul scriitor, publicist și analist de politică externă Corneliu Vlad.

Read more: Volumul "Cavalerii noilor Apocalipse", al scriitorului Corneliu Vlad, lansat la Ploiești
Știri locale

Autoritățile din Prahova sunt în alertă în contextul în care, de aproximativ două săptămâni, se înregistrează, zilnic, un număr mare de infectări cu Covid-19. În județ au fost confirmate mai multe focare, inclusiv la Spitalul Județean de Urgență și Spitalul de Pediatrie Ploiești, iar numărul deceselor în rândul pacienților confirmați s-a triplat în decurs de 10 zile.

Read more: Apel al autorităților, către prahoveni, după valul de infectări și decese în rândul bolnavilor...
Știri locale

Pompierii și reprezentanți ai Direcției Silvice Prahova au intervenit, marți dimineață, la Dumbrava, pe DJ 101F, unde doi copaci amenințau să blocheze șoseaua.

Read more: Intervenție de urgență, la Dumbrava, pentru îndepărtarea a doi copaci care amenințau să cadă pe un...
Știri locale

Încă trei asistente de la Spitalul de Pediatrie Ploiești au fost testate pozitiv pentru coronavirus, de vineri încoace, după ce alte șase cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus în cursul săptămânii trecute.

Read more: #coronavirus: Focarul de la Spitalul de Pediatrie Ploiești a ajuns la nouă cazuri confirmate
Știri locale

Ploieștenii care locuiesc în cartierul Mitică Apostol au început un protest pașnic, încă o încercare de a atrage atenția autorităților asupra condițiilor în care sunt nevoiți să trăiască deși, oficial, au adresă de municipiu.

Read more: Protest al locuitorilor din cartierul Mitică Apostol (galerie foto)
Știri locale

Focarul din căminul de bătrâni de la Homorâciu rămâne cel mai mare din Prahova, la acest moment. De altfel, aici au fost confirmate 15 cazuri noi, după retestarea efectuată la o săptămână de la declanșarea focarului.

Read more: #coronavirus: 15 noi cazuri confirmate în căminul de bătrâni de la Homorâciu
Joomla SEF URLs by Artio