style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-3370920017102995"
data-ad-slot="2226387873"
data-ad-format="auto">

Atac terorist în Manhattan. Un bărbat a intrat cu mașina în pietoni, apoi a început să tragă

Category: Știri internaționale Created: Wednesday, 01 November 2017 07:12

Un nou atac, din toate indiciile terorist, zguduie SUA. Evenimentul s-a produs marți după-amiază, în zona Manhattan, din New York, și s-a soldat cu aproximativ 20 de victime.

Cel puțin opt persoane, între care cinci argentinieni și un belgian, și-au pierdut viața, iar alte 12 au fost rănite, potrivit bilanțului prezentat de autorități, scrie presa internațională. Atacul a fost comis de un bărbat de 29 de ani, originar din Uzbekistan, dar care se afla în SUA din 2010. Atacatorul locuia în orașul Tampa (Florida). Acesta a intrat cu mașina în trecători, după care a coborât având asupra sa o armă de paintball și una cu aer comprimat, de tipul cu proiectile plate din plastic. Individul a fost împușcat de polițiști și în prezent este spitalizat.
Între timp, autoritățile descoperă din ce în ce mai multe indicii potrivit cărora a fost vorba despre un atac terorist. Potrivit unor surse citate de CNN, autorul atacului din New York ar fi lăsat în vehiculul închiriat pe care l-a folosit un jurământ de credinţă faţă de Stat Islamic și o imagine cu un steag al organizaţiei teroriste.
Foto: cnn.com

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.