Sport

Sport

Ploieştiul va deveni, în acest weekend, capitala gimnasticii româneşti, urmând să găzduiască, pentru al doilea an consecutiv, cea mai importantă competiţie naţională de profil. În perioada 12-14 octombrie 2018, la Sala Sporturilor "Olimpia” din Ploiești se vor desfășura Campionatele  Naționale de Gimnastică  Artistică,  după următorul program:

- Vineri, 12 octombrie, ora 15:00 -19:30, concurs masculin

- Sâmbătă,13 octombrie, ora 16:00 - 18:30, concurs feminin

- Duminică,14 octombrie, ora 10:00 -13:00, finala pe aparate.

Practic, cu această ocazie, Ploieştiul reia o tradiţie frumoasă, în condiţiile în care Sala Sporturilor găzduieşte pentru al doilea an consecutiv Campionatele Naţionale, după o lungă pauză.

Evenimentul este organizat de Federația Română de Gimnastică , Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic Român și susținut de Consiliul Județean Prahova. De altfel, administrația județeană promovează  sportul, ca mod de viață sănătos și a sprijinit  evenimentul ,,Hai cu noi în țara campionilor”,  acțiune ce a vizat o selecție pentru  cluburile locale de gimnastică, adresată copiilor cu vârste între 4 și 7 ani, au amintit reprezentanţii CJ, într-un comunicat transmis miercuri.

Sport

petrolul rapid amical 28 iulieConfruntarea amicală între FC Petrolul Ploiești și Rapid București va avea loc sâmbătă, pe 28 iulie, pe stadionul "Ilie Oană", așa cum era programat. Anunțul a fost făcut de oficialii publicului, în condițiile în care desfășurarea meciului a fost pusă sub semnul întrebării, zilele trecute, pentru că administratorul arenei nu a obțin Certificatul de Securitate (VEZI DETALII).

Read more: FC Petrolul Ploiești, anunț oficial despre meciul amical cu Rapid de sâmbătă, 28 iulie
Sport

curse galop hipodromHipodromul Ploiești găzduiește duminică, de la ora 10.00, o nouă întrecere hipică oficială, din programul competiției făcând parte patru curse de trap și patru de galop. Acestea din urmă vor fi transmise live pe Facebook. Tot duminică, la Hipodrom are loc "Premiul Municipiului Ploiești".

Read more: În premieră, cursele de galop de pe Hipodromul Ploiești vor fi transmise live, pe internet