Sport

Sport

În perioada 6-9 decembrie, a avut loc cea de-a 24-a ediţie a Campionatului European de karate Fudokan pentru cadeţi, juniori, tineri, seniori şi veterani şi totodată Cupa europeană pentru copii.

Read more: Noi premii pentru Clubul Sportiv Shiro Washi, la Campionatului European de karate Fudokan pentru...
Sport

Duminică, 25 noiembrie, începând cu ora 10.30, la Hipodromul Ploieşti va avea loc ultima reuniune hipică oficială din acest an. Organizatorii au pregătit, pentru această ocazie, un program special, care include nu numai întreceri de trap, ci curse de ogari!

Read more: Duminică are loc ultima reuniune hipică din acest sezon, pe Hipodromul Ploiești. Programul include...
Sport

Reprezentativa României a câştigat, sâmbătă seară, la Ploiești, penultimul joc din grupa 4 (seria C) a Ligii Națiunilor. Deși a jucat fără spectatori, conform sancțiunii impuse ca urmare a incidentelor cu suporterii, de la partida precedentă, Naționala s-a mobilizat și a înscris de trei ori în poarta oaspeților.

Read more: LIGA NAȚIUNILOR: România - Lituania, 3 - 0, în meciul de pe "Ilie Oană". Tricolorii urcă pe locul...
Sport

Meci-eveniment, duminică după-amiază, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, care găzduiește confruntarea Centenarului fotbalului românesc: Generația se Aur se reunește și joacă împotriva Naționalei Artiștilor.

Read more: Liga Legendelor aduce Generația de Aur la Ploiești. Hagi&co joacă, duminică, pe "Ilie Oană"
Sport

Șapte dintre cei 12 înotători ai CSM Ploiești, pregătiți de Tamara Costache și Ciprian Toma, s-au întors acasă cu medalii, de la Campionatul Municipal de Poliatlon care a avut loc în weekend, la Izvorani.

Read more: Zece medalii pentru înotătorii de la CSM Ploiești, la Campionatul Municipal de Poliatlon
Sport

Imaginea în care un român ridică în aer un tricou cu un mesaj anti-PSD, la meciul lui Real Madrid cu Viktoria Plzen, din Champions League, s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Read more: Mesaj anti-PSD la un meci de Liga Campionilor, afisat de un român pe "Santiago Bernabeu"
Sport

Ploieştiul va deveni, în acest weekend, capitala gimnasticii româneşti, urmând să găzduiască, pentru al doilea an consecutiv, cea mai importantă competiţie naţională de profil. În perioada 12-14 octombrie 2018, la Sala Sporturilor "Olimpia” din Ploiești se vor desfășura Campionatele  Naționale de Gimnastică  Artistică,  după următorul program:

- Vineri, 12 octombrie, ora 15:00 -19:30, concurs masculin

- Sâmbătă,13 octombrie, ora 16:00 - 18:30, concurs feminin

- Duminică,14 octombrie, ora 10:00 -13:00, finala pe aparate.

Practic, cu această ocazie, Ploieştiul reia o tradiţie frumoasă, în condiţiile în care Sala Sporturilor găzduieşte pentru al doilea an consecutiv Campionatele Naţionale, după o lungă pauză.

Evenimentul este organizat de Federația Română de Gimnastică , Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic Român și susținut de Consiliul Județean Prahova. De altfel, administrația județeană promovează  sportul, ca mod de viață sănătos și a sprijinit  evenimentul ,,Hai cu noi în țara campionilor”,  acțiune ce a vizat o selecție pentru  cluburile locale de gimnastică, adresată copiilor cu vârste între 4 și 7 ani, au amintit reprezentanţii CJ, într-un comunicat transmis miercuri.