Joi, 14 Decembrie 2017
 

Deputatul USR Dan Rădulescu a iniţiat un grup de lucru parlamentar pentru rezolvarea problemelor din învăţământul privat

Written by Anca Visan  | Created on Wednesday, 06 December 2017 12:51  |  Category: Politic

dan radulescu grup de lucru invatamant privatDeputatul Dan Rădulescu, preşedintele USR Prahova, a anunţat lansarea unui grup de lucru cu menirea de a identifica şi rezolva neajunsurile cu care se confruntă instituţiile de învăţământ preuniversitar din mediul privat.

"Pe 27 noiembrie, am participat la conferința cu titlul «Educație Privată Preuniversitară - mai mult decât antreprenoriat», organizată de Patronatul Investitorilor Autohtoni în parteneriat cu Asociația Conil, obiectivul dezbaterilor fiind acela de a facilita un dialog constructiv pe termen mediu și lung cu reprezentanții învățământului privat preuniversitar. Astăzi, a fost rândul meu să îi invit «acasă» pe reprezentanții sistemului privat de învățământ. Astfel, la Camera Deputaților a Parlamentului României, am inițiat un grup de lucru care să identifice și să rezolve neajunsurile legislative cu care se confruntă învățământul preuniversitar privat. Prima dezbatere a venit cu o atitudine deschisă, orientată spre consens și cu multă dorință de implicare. După șase interpelări, declarații politice și policy briefuri, sper ca, în luna februarie a acestui an, reprezentanții Ministerului Educației să răspundă (măcar o dată) în mod pozitiv apelului nostru către colaborare, profesionalism și renunțare la orgolii politice într-un domeniu sensibil, în care singurul scop trebuie să fie binele copiilor noștri!", a afirmat deputatul USR Dan Rădulescu.