Politic

Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a punctat, într-o luare de poziție din aceste zile, cele mai recente precizări din "CV"-ul unuia dintre cei desemnați să se ocupe de campania electorală a PSD-ului.

Read more: Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu îi face "CV"-ul unuia dintre coordonatorii de campanie ai...
Politic

Cătălina Bozianu a răspuns la apelul lansat din nou de Viorica Dăncilă, către partidele parlamentare, pentru semnarea pactului pe care l-a propus, catalogând demersul premierului ca "aiuritor".

Read more: Președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu, răspunde la invitația premierului de a semna pactul...
Politic

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a declarat că formaţiunea va propune creşterea vârstei de pensionare pentru magistraţi şi poliţişti, argumentând că legislaţia actuală le permite să iasă din sistem unor oameni care încă sunt apţi de muncă.

Read more: Orban: Când va ajunge la guvernare, PNL va propune creşterea vârstei de pensionare pentru...
Politic

Deputatul de Prahova Grațiela Gavrilescu și alți doi colegi de-ai săi din Camera Deputaților s-au adresat instanței cu privire la radierea lor din ALDE și constatarea nulității hotărârilor luate de conducerea partidului, pe care s-a bazat această decizie.

Read more: Grațiela Gavrilescu cere, în instanță, anularea actelor pe baza cărora a fost exclusă din partid
Politic

Grațiela Gavrilescu îi cere demisia lui Călin Popescu Tăriceanu de la conducerea ALDE după ce deputatul Marian Cucșa a anunțat că, încă de acum trei luni, ALDE Party a trimis o scrisoare către ALDE România prin care înştiinţează că formațiunea politică nu mai are voie să folosească numele şi sigla partidului pentru că nu mai face parte din familia ALDE internaţional.

Read more: Grațiela Gavrilescu, un nou atac la Călin Popescu Tăriceanu: "Încă o dovadă a trădării și...
Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și prim-vicepreședintele PNL pentru mediul de afaceri și societate civilă, a vorbit, la Constanța,despre "calea pe care trebuie să o urmăm pentru a ajunge de la România extremelor la România normală."

Read more: Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a reprezentat județul la Constanța, la...
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher a transmis, duminică, pe 15 septembrie, cu prilejul Zilei Internaționale a Democrației, instituite la inițiativa ONU, un mesaj cu privire la importanța pe care această formă de conducere și organizare politică a societății o are în zilele noastre.

Read more: Mesajul deputatului Laura Moagher, de Ziua Internațională a Democrației: "Principiile democrației...
Politic

ALDE Prahova a adoptat, sâmbătă, o nouă rezoluție, ca reacție la evenimentele de vineri, respectiv la excluderea din partid a președintelui organizației, deputatul Grațiela Gavrilescu, și a senatorului de Prahova Teodor Meleșcanu (VEZI DETALII).

Read more: Organizația Prahova transmite un nou mesaj către conducerea ALDE: "Cerem revenirea de urgență la...
Politic

Război la cel mai înalt nivel, în ALDE. După ce partidul a anunțat, vineri, oficial, că a decis excluderea lui Teodor Meleșcanu, a Grațielei Gavrilescu, a lui Ion Cupă şi Alexandru Ştefan Băişanu, cei patru au anunțat că se vor adresa instanței și vor contesta această decizie.

Read more: Deputatul Grațiela Gavrilescu reacționează după anunțul oficial privind excluderea sa din ALDE:...
Politic

Grațiela Gavrilescu, vicepreședinte ALDE și președintele ALDE Prahova, cu privire la care Călin Popescu Tăriceanu a lăsat să se înțeleagă că a fost exclusă din partid (VEZI DETALII), a explicat, joi, de ce nu mai este de acord cu ieșirea formațiunii politice de la guvernare și a acceptat să fie propunerea premierului pentru funcția de ministru al Mediului (VEZI DETALII).

Read more: ALDE stă pe un butoi cu pulbere. Grațiela Gavrilescu e foc și pară pe Tăriceanu, că partidul nu...
Joomla SEF URLs by Artio