Politic

Politic

Mihai Polițeanu a anunțat, într-o postare pe Facebook, depunerea unei plângeri penale privind de distribuirea de materiale electorale false, cu însemnele USR - PLUS.

Read more: Și USR a depus plângere penală cu privire la materiale electorale false distribuite astăzi în...
Politic

Că iese unu' sau altu'?... primar, președinte de CJ, consilier… că învinge partidul X sau partidul Y?… cum votează Ardealul, cine ”ia” Moldova, cine câștigă Oltenia?... ce se-ntâmplă în mediul rural?... cu cine merge urbanul… cu țăranii lui cu tot?... ce fac bucureștenii?... ea sau el?!

Read more: Proba de foc. Cine suntem și încotro ne îndreptăm / tzICNELI (încă) SUPORTABILe (47)
Politic

Iulian Dumitrescu, candidatul propus de Alianța PNL - USR - PLUS pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, la alegerile locale din 27 septembrie, a transmis, vineri, o scrisoare pentru alegătorii din județ. Președintele PNL Prahova îi îndeamnă să-și exercite puterea pe care le-o conferă dreptul la  vot pentru a pune județul "pe primul loc", reașezându-l "pe un drum al dezvoltării şi prosperităţii".

Read more: Scrisoare deschisă către prahoveni, din partea lui Iulian Dumitrescu: "La alegerile locale de...
Politic

Liderii Alianţei Dreptei, PNL – USR – PLUS Prahova, au depus plângere penală la Poliție și la DIICOT după ce site-urile partidelor şi mai multe pagini de social media au fost „clonate”, pentru a fi distribuite mesaje electorale mincinoase şi ilegale cu identitate falsă. Responsabilii pentru aceste fapte vor fi identificaţi şi deferiţi Justiţiei. Este cel mai recent episod dintr-o campanie mizerabilă în spaţiul online dusă de filiala judeţeană a PSD, care, în loc să explice cum a patronat dezastrul ultimilor 20 de ani în Prahova, nu s-a dat în lături de la nicio mârşăvie pentru a încerca să-i manipuleze pe cetăţeni.

Read more: Alianţa PNL – USR – PLUS Prahova denunţă campania murdară şi ilegală a PSD prin care şi-au asumat...
Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a anunţat joi, într-un mesaj public, că s-a alăturat echipei lui Andrei Volosevici, intenţia fiind ca după alegerile din 27 septembrie să fie consilierul personal al noului primar al Ploieştiului, pe probleme de învăţământ. "Chiar dacă facem parte din partide diferite, sunt convins că vom reuși să îmbunătățim infrastructura școlară din oraș", a argumentat parlamentarul, care a discutat despre o "alianţă în jurul unor proiecte comune".

Read more: Deputatul Dan Rădulescu se alătură echipei lui Andrei Volosevici: "Avem proiecte comune pentru...
Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a făcut o "radiografie" ironică a actualei campanii electorale, plecând de la ideea că "imediat, în câteva zile, avem ocazia să încercăm să facem ceva cu urbea asta a noastră, Republica de dinainte de republică, Ploieștiul".

Read more: Dan Rădulescu: "N-aş vota şomeri, tineri frumoşi şi liberi cu facultăţi stranii sau urmași ai...
Politic

Liberalii prahovenii lansează acuzații grave, împotriva conducerii CJ Prahova, în legătură cu proiectele introduse pe ordinea de zi a ultimei ședințe din acest mandat al Consiliului Județean.

Read more: Iulian Dumitrescu: „PSD vrea să dea un tun de 88 de milioane de lei la şedinţa de astăzi a...
Politic

Compania Poșta Română, prin Sucursala Regională Ploiești, refuză să respecte prevederile contractului semnat la data de 21 septembrie 2020 cu Partidul Social Democrat Filiala Prahova pentru distribuirea materialelor de campanie electorală.

Read more: Poșta Română se implică în campania electorală și refuză să respecte prevederile contractului de...
Politic

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, candidat al Alianței pentru Prahova la conducerea administrației județene, l-a provocat public la dezbatere pe candidatul PNL la aceeași funcție.

Read more: Bogdan Toader îl provoacă public la dezbatere pe candidatul PNL la președinția Consiliului...
Politic

Prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, a emis ordinele de încetare a mandatelor înainte de expirarea duratei normale, ca urmare a înscrierii în alte partide față de cele pentru care au candidat și au fost votați la alegerile locale din 2016, pentru primarii unităților administrativ teritoriale (UAT) Bănești și Ciorani, a anunţat luni Prefectura Prahova. Dispozițiile au fost deja comunicate celor în cauză.

Read more: Încă doi primari demişi în Prahova, după ce au schimbat barca înainte de alegeri
Joomla SEF URLs by Artio