Politic

Politic

În contextul scandalului privind o posibilă ordonanţă pentru amnistie şi graţiere, preşedintele Klaus Iohannis a declarat din nou, miercuri, că va merge la şedinţele de Guvern, precizând însă că aşteaptă şi anunţarea datei, orei şi agendei următoarei şedinţe, după ce anterior anunţurile sale fuseseră tratate cu ironie de reprezentanţii coaliţiei de guvernare, care îi răspunseseră că îl vor chema la şedinţe când vor considera ei că sunt subiecte care să-l vizeze.

Read more: Klaus Iohannis spune că va merge la toate ședințele de la Palatul Victoria: „Guvernul nu ştie ce...
Politic

Bursa de la București s-a prăbușit, miercuri, după măsurile fiscale anunțate de Guvern (VEZI DETALII). Cu o zi înainte de votul pe moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă, președintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, apreciază că aceasta este ultima șansă de a "scuti țara de consecințele politicilor catastrofale ale guvernului Dragnea-Dăncilă".

Read more: Deputatul Cătălina Bozianu, înaintea votului pe moțiunea de cenzură: "Ultima șansă de a scuti țara...
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher a susținut marți, în şedinţa de plen a Camerei, propunerea legislativă pentru modificarea legii nr.241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

Read more: Deputatul Laura Moagher a susținut, în plen, propunerea legislativă pentru prevenirea și...
Politic

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, în termeni duri, discursul susținut de Liviu Dragnea duminică seara. „Suntem în marș acum spre instaurarea unei dictaturi național-socialiste în România. Accentele sunt clare. Partidul este țara, este statul, este poporul, e justiția. Deci partidul care este totul în acest moment, cum l-a definit domnul Dragnea, cum l-au definit antevorbitorii săi”, a explicat Cristian Tudor Popescu la digi24.ro

Read more: Cristian Tudor Popescu: „Suntem în marș spre instaurarea unei dictaturi național-socialiste. Nu...
Politic

Ordonanța de Urgență pe amnistie și grațiere trebuie pusă în practică urgent de către ministrul Justiției, a declarat deputatul PSD Cătălin Rădulescu, parlamentarul social-democrat susținând că actul trebuie să vizeze și faptele de corupție, aspecte ce "nu trebuie discutat, trebuie dat".

Read more: Deputatul Cătălin Rădulescu: Ordonanța pe amnistie și grațiere trebuie dată urgent și trebuie să...
Politic

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a spus, duminică, la Consiliul Național al PSD, că PSD - ALDE are obligaţia să dea un OUG pe amnistie şi graţiere pentru a fi reparate toate nedreptăţile care s-au făcut în Justiţie.  Declarația a avenit după ce Mrian Oprișan a cerut, de la tribună, ”amnistia şi graţierea în România anului 100”.

Read more: Dragnea despre amnistie și grațiere: "Coaliţia are obligaţia să repare nedreptăţile şi abuzurile"....
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a prezentat, la doi de mandat în Parlamentul României, un scurt bilanț al activității sale în Legislativ, trecând în revistă principalele domenii către care s-au concentrat acțiunile sale, dar și obiectivele viitoare.

Read more: Peste 100 de sesizări depuse, în primii doi ani de mandat, de deputatul USR Dan Rădulescu, către...
Politic

Fost deputat şi prefect de Prahova şi, pentru multă vreme, unul dintre oamenii importanţi din organizaţia judeţeană a PNL, Alexandri Nicolae, directorul Transport Călători Express Ploieşti, s-a înscris în Partidul Social Democrat, la aproximativ jumătate de an după ce părăsise Partidul Naţional Liberal. Politicianul spune că a făcut acest pas fiind convins de rezultatele bune avute de Consiliul Judeţean şi Primăria Ploieşti cât timp s-au aflat sub conducerea unor reprezentanţi ai PSD.

Read more: Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploieşti, a intrat în PSD: "E un partid care face multe lucruri...
Politic

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu reacționează la declarațiile ăn note optimiste ale ministrului de Finanțe, social-democratul Eugen Teodorovici, cu privire la Bugetul de Stat pe 2019, despre care acesta susține că va "face istorie". Parlamentarul PMP atrage atenția asupra aspectelor importante pe care actuala guvernare omite să le amintească și care transformă mândria PSD-iștilor în "promisiuni cu iz de basm".

Read more: Deputatul Cătălina Bozianu avertizează: "Bugetul de Stat pe anul 2019, cea mai grea lovitură pe...