Politic

Politic

Fost membru al USR și chiar reprezentant al acestui partid în Parlamentul României, pentru o bună parte din mandatul 2016 – 2020, Dan Rădulescu a reacționat la vestea că împărțirea funcțiilor din ministere a stârnit scandal în USR-PLUS, iar peste 300 de membri de partid au semnat o scrisoare publică prin care cer demisia lui Mihai Goțiu.

Read more: Dan Rădulescu, despre culisele scandalului din USR – PLUS, la împărțirea funcțiilor: “Prost...
Politic

Anul 1990 era primul an de libertate după 42 de teroare comunistă, românii priveau cu speranțe înnoite perioada imediat următoare, dar totuși unii s-au prins destul de repede că cei care au furat startul la revoluție sunt niște comunistoizi din linia a doua, aventurieri și carieriști. Așadar, cu câteva luni înainte de fenomenul Piața Universității, au existat trei evenimente puternice de contestare a troici Iliescu-Brucan-Petre Roman.

Iliescu, băiatul bun cu zâmbet fermecător

Read more: Remember 1990 – Deturnarea Revoluției din 1989 provoacă primele contestații anti-Iliescu
Politic

Fostul deputat Dan Rădulescu și-a prezentat, la final de an, raportul de activitate pentru mandatul pe care l-a avut în Parlamentul României, în perioada 2016 – 2020, în care se regăsesc 124 de propuneri legislative – din care 15 promulgate, peste 250 de interpelări, propuneri și scrisori deschis, respective peste 100 de intervenții în mass-media și comunicate de presă.

Read more: Dan Rădulescu: “Mai sunt multe de făcut! Deși este un județ bogat, cu un potențial uriaș, Prahova...
Politic

Miercuri sunt programate audierile în comisii, ale miniștrilor propuși să facă parte din Guvernul condus de Florin Cîțu, iar plenul Parlamentului ar putea vota noul Executiv chiar în această seară.

Read more: Lista oficială a miniștrilor din Guvernul Cîțu. Propunerile, validate de PNl, USR-PLUS și UDMR
Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a continuat dezvăluirile despre bilanțul autorităților de mediu din prahova în privința amenzilor aplicate unităților din zona Ploiești, considerate mari poluatori.

Read more: Dan Rădulescu: “Garda de Mediu a vizitat anul acesta Unilever România de două ori. Degeaba, nicio...
Politic

Actualitatea LIVE a înregistrat un impact de peste 109.000 de persoane, 93,2K minute de vizionare și peste 44.000 de vizitatori unici ai emisiunii în care a fost invitat jurnalistul Mălin Bot. Acesta a analizat, alături de Victor Preda și Sebastian Ignat, rezultatul alegerilor parlamentare și profilul noii entități politice condusă de George Simion. „Am atras demult atenția asupra pericolului reprezentat de această grupare toxică. Toată presa de la București, mainstreamul, a luat-o în glumă. Iată că au reușit să intre în parlament și acesta este doar începutul. Este încă o lecție despre responsabilitatea de merge la vot și de a fi informat atunci când o faci”, a explicat Mălin Bot la Actualitatea LIVE, emisiune distribuită pe platformele

<iframe width="560" height="315" src="/

" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Politic

Într-o scrisoare deschisă publicată vineri, conducerea PSD Prahova reclamă că Guvernul a repartizat cu "rea voinţă", la începutul acestei luni, fondurile către primării pentru plata indemnizaţiilor persoanelor cu handicap şi asistenţilor personali, argumentând că banii s-au ajuns pentru toate primăriile conduse de edili de la PNL, dar nu şi pentru cele cu primari de alte culori politice.

Read more: PSD Prahova reclamă repartizarea discriminatorie a fondurilor pentru persoane cu handicap şi...
Joomla SEF URLs by Artio