Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017
 

Politic

"Split PSD, în loc de split TVA", a comentat, joi seară, președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, arătând că moțiunea de cenzură supusă la vot în Parlament, chiar dacă a picat, a scos la iveală un aspect foarte important, care ar trebui să le dea multora de gândit.

Apelul lansat de deputatul Cătălina Bozianu către primarii din toate partidele, înaintea dezbaterii pe bugetul din 2018

Written by Ioana POPA  |  Created on Thursday, 23 November 2017 12:33  |  Category: Politic

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu a lansat, din nou, un apel către primari, indiferent de partidul din care fac parte aceștia, cerându-le edililor să-i transmită propunerile lor, pe care să le transforme, în Parlament, în amendamente la proiectul bugetului de stat pe 2018.

Critici dure din partea PSD Prahova, la adresa lui Adrian Dobre, pentru bugetul alocat sărbătorilor de iarnă

Written by Ioana POPA  |  Created on Thursday, 23 November 2017 05:26  |  Category: Politic

PSD Prahova critică planurile administrației locale ploieștene, conduse de Adrian Dobre, pentru sărbătorile de iarnă, acuzând "o risipă și o debandadă bugetară" în condițiile în care, până acum, pe distracție s-au cheltuit 1,15 milioane de lei, deși, pe de altă parte, autoritățile locale se plâng că nu au bani de investiții.

Campanie de donare de sânge lansată de TSD Prahova. Deputatul Laura Moagher şi-a anunţat prezenţa

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 22 November 2017 14:23  |  Category: Politic

campanie donare sange tsd phMembrii organizaţiei de tineret a Partidului Social Democrat Prahova derulează, joi, o campanie de donare de sânge. Evenimentul, la care este anunţată prezenţa câtorva zeci de persoane, este promovat şi de seniorii formaţiunii. Parlamentarul prahovean Laura Moagher şi-a îndemnat prietenii să participe şi a distribuit pe pagina personală de Facebook mai multe informaţii despre această campanie a TSD.

Moţiunea de cenzură, dezbătută și votată joi la ora 11:00

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 22 November 2017 12:42  |  Category: Politic

parlamentariBirourile Permanente Reunite au decis azi ca dezbaterea moţiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă” depuse de PNL, cu sprijinul parlamentarilor de la USR şi PMP, să aibă loc joi, începând cu ora 11:00.

Președintele Comisiei de Apărare din Senat, Iulian Dumitrescu, liderul liberalilor prahoveni, a venit, marți, cu precizări privind invitația invocată de social-democrați drept scuză pentru absența de la ședința comisiei, de săptămână trecută, în care ar fi trebuit dat avizul pentru proiectul de lege privind achiziția rachetelor Patriot.

Membrii PSD Prahova urmează să participe la un miting de susţinere a lui Liviu Dragnea

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 21 November 2017 16:49  |  Category: Politic

liviu-dragneaLiderii Partidului Social Democrat pregătesc mai multe mişcări de protest, în toată ţara, împotriva a ceea ce ei consideră a fi abuzuri ale justiţiei, manifestaţii pornite după ce Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a apărut într-un nou dosar penal instrumentat de DNA. Numeroase figuri cunoscute din PSD au spus că este nevoie de o ieşire în stradă, singurul lucru incert, în acest moment, fiind dacă vor exista mitinguri în fiecare oraş mare din ţară sau dacă toată lumea se va concentra la o manifestaţie de amploare în Capitală.

1.000 de participanţi la mitingul din Ploieşti în care liberalii au citit textul moţiunii de cenzură

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 20 November 2017 19:17  |  Category: Politic

miting pnl motiune ploiesti 20 11 17Partidul Naţional Liberal a organizat, luni seară, mitinguri în toate municipiile reşedinţă de judeţ din ţară, solicitând ieşirea de la guvernare a coaliţiei PSD-ALDE. La manifestarea organizată în centrul municipiului Ploieşti au luat parte peste 1.000 de persoane, majoritatea membri sau simpatizanţi ai PNL, în frunte cu parlamentarii formaţiunii şi numeroşi primari din judeţ şi consilieri locali sau judeţeni.

"Un plus de securitate pentru țara noastră", spune senatorul Iulian Dumitrescu, după avizarea achiziției de rachete Patriot

Written by Ioana POPA  |  Created on Monday, 20 November 2017 14:27  |  Category: Politic

Proiectul privind achiziția rachetelor Patriot a trecut, luni, cu aviz favorabil de Comisia de apărare din Senat, cu unanimitate de voturi.

Prahovenii sunt din ce în ce mai bolnavi? Deputatul Dan Rădulescu a solicitat CAS informații despre costurile tratamentelor din județ

Written by Ioana POPA  |  Created on Monday, 20 November 2017 09:02  |  Category: Politic

Pornind de la documente oficiale, care arată că sănătatea prahovenilor, locuitorii unuia dintre cele mai poluate județe, se degradează într-un ritm alarmant, deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu lansează un nou demers pentru a strânge "dovezi", în încercarea de a convinge autoritățile că trebuie luate măsuri urgente împotriva poluatorilor.

Un europarlamentar PSD a demisionat din partid. Sorin Moisă îi cere demisia lui Liviu Dragnea

Written by Ioana POPA  |  Created on Sunday, 19 November 2017 10:36  |  Category: Politic

Europarlamentarul PSD Sorin Moisă a anunțat, sâmbătă, că demisionează din PSD, argumentând că partidul aruncă România într-o "văgăună a istoriei pentru a-l apăra pe Liviu Dragnea de trecut".