Politic

Politic

Acuzată că a racolat membri PNL şi că ar fi făcut presiuni asupra acestora, inclusiv de natură financiară, Graţiela Gavrilescu, preşedintele ALDE Prahova, confirmă că mai mulţi liberali au făcut sau urmează să facă pasul spre formaţiunea sa, dar pune această plecare în masă din Partidul Naţional Liberal pe seama modului în care Adrian Dobre a condus filiala şi a înţeles să îşi "fidelizeze" colegii.

Read more: Graţiela Gavrilescu anunţă că mai mulţi aleşi PNL Ploieşti trec la ALDE, deranjaţi de atitudinea...
Politic

PNL Prahova  a emis, marți, un comunicat de presă, ca urmare a informațiilor potrivit cărora mai mulți liberali au trecut la ALDE. Unele dintre aceste plecări au fost deja confirmate în spațiul public, altele vor deveni oficiale, probabil, în scurtă vreme, liberalii explicându-le prin faptul că noii lor foști colegi ar fi fost "șantajați cu pierderea locului de muncă, momiți cu creșteri de salarii și contracte suculente cu statul, ori pur și simplu frustrați că nu-și primesc sinecuri prin primării".

Read more: PNL Prahova:  "Tăriceanu și Grațiela vin la Ploiești să anunțe triumfalist că, șantajați cu...
Politic

Adrian Dobre, primarul Ploieştiului şi preşedintele organizaţiei municipale a Partidului Naţional Liberal, reclamă presiuni politice făcute de reprezentanţii coaliţiei PSD-ALDE pentru blocarea unor proiecte "esenţiale pentru comunitatea locală". Totodată, politicianul arată cu degetul spre preşedintele ALDE Prahova, Graţiela Gavrilescu, spunând că aceasta ar încuraja anumite presiuni făcute asupra aleşilor locali PNL.

Read more: Primarul Dobre reclamă presiuni pentru blocarea proiectelor esenţiale şi pentru racolarea unor...
Politic

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă îi cere ministrului de finanțe, Eugen Teodorovici, să prezinte obiectivele României în cadrul Consiliului BERD, după ce acesta a fost ales vicepreședinte al Consiliului Guvernatorilor Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

Read more: Deputatul Răzvan Prișcă către ministrul de Finanțe, ales vicepreședinte al Consiliului...
Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, președinte al PNL Prahova și prim-vicepreședinte al PNL, trece în revistă probleme majore cu care sistemul sanitar se confruntă în ultima perioadă și consideră că se impune ca ministrul Sănătății și șefii instituțiilor responsabile să-și prezinte demisia.

Read more: Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, cere demisia ministrului Sănătății
Politic

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu atrage atenția asupra fondurilor alocate pentru autostrada Comarnic - Brașov. "La cât de mici sunt aceste sume, se poate deduce ușor că ele sunt destinate consumului de hârtie pentru studii și exproprierilor", declară parlamentarul, arătând că, pentru anii următori, situația finanțării se prezintă și mai rău.

Read more: Deputatul Cătălina Bozianu, despre bugetul alocat autostrăzii Comarnic-Brașov: "Măsura batjocurii...
Politic

Alianţa USR - PLUS cere preşedintelui Klaus Iohannis să declanşeze referendumul pe Justiţie, a declarat joi preşedintele USR, Dan Barna, afirmând că citarea fostei şefe a DNA Laura Codruţa Kovesi la Secţia de investigare a magistraţilor, în ziua în care urma să plece la Bruxelles, nu este întâmplătoare.

Read more: Alianţa USR - PLUS îi cere lui Iohannis să declanșeze referendumul pe Justiţie
Politic

Surse politice au dezvăluit, pentru prea centrală, cine s-ar afla pe lista scurtă a propunerilor pentru Ministerul Dezvoltării, după ce Olguța Vasilescu a anunțat că se retrage din cursă. Cel mai vehiculat nume este al deputatului PSD de Prahova Laura Moagher.

Read more: Deputatul de Prahova Laura Moagher ar fi noua propunere a PSD pentru Ministerul Dezvoltării