Politic

Politic

Cristina Zamfirescu, o fostă învățătoare revenită din străinătate convinsă că România este cel mai bun loc pentru a-și crește cei trei copii,  este propunerea PMP Prahova pentru funcția de primar al comunei Drajna.

Read more: PMP o vrea primar la Drajna pe Cristina Zamfirescu, un om pentru care curajul, munca și...
Politic

Surse din interiorul alianței USR - PLUS informează că, în decursul după-amiezii de sâmbătă, Mihai Polițeanu, președintele USR Prahova, a anunțat că se retrage din competiția pentru candidatura la Primăria Ploiești, lăsând locul pentru candidatul PLUS Prahova, arhitectul Răzvan Enescu.

Read more: EXCLUSIV | USR Prahova a pierdut lupta în negocierile pentru candidatura la Ploiești. Polițeanu se...
Politic

Victoria Simion este considerată de PMP unul dintre "oamenii buni pentru Prahova", aceasta urmând să candideze, din partea formațiunii politice amintite, pentru funcția de primar al comunei Chiojdeanca.

Read more: PMP propune drept candidat pentru Primăria Chiojdeanca o absolventă a Universității din Liverpool
Politic

Partidul Social Democrat a restrâns la două persoane lista de potenţiali candidaţi pentru funcţia de primar în Ploieşti şi anunţă că a demarat un sondaj de opinie, în urma căruia va lua o decizie oficială. Cei doi social-democraţi aflaţi în competiţia internă sunt senatorul Radu Oprea şi actualul viceprimar Cristian Ganea.

Read more: PSD îşi va alege candidatul la Primăria Ploieşti din două variante, după un sondaj care să arate,...
Politic

Mai multe modificări importante la Legea educației naționale au fost adoptate luni, de Senat, ca for decizional (VEZI DETALII). În calitate de parlamentar, dar și de cadru didactic, deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a lăudat multe dintre schimbările făcute în beneficiul elevilor, dar critică noile prevederi privind conducerea universităților.

Read more: Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu, despre una dintre modificările majore aduse Legii...
Joomla SEF URLs by Artio