Politic

Politic

Deputatul de Argeș Nicolae Georgescu anunță că pleacă din PSD și se înscrie în Pro România, despre care spune că respectă „principiile social-democrate adevărate”. Mai mulți deputați PSD au renunțat în ultimele luni la acest partid pentru a se înscrie în formațiunea lui Victor Ponta.

Read more: PSD pierde încă un deputat. „Sunt dezamăgit că am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate...
Politic

Într-un discurs susținut în weekend, la Botoșani, liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a îndemnat pe oameni să voteze cu USR - Plus dacă nu mai vor case, terenuri, maşini, frigidere, aragaze. Replica lui Dacian Cioloș nu a întârziat.

Read more: Dragnea: "Dacă nu mai vreţi case, terenuri, maşini, frigidere, aragaze, votați USR - Plus!"...
Politic

După consultarea publică organizată în această săptămână, vizând sistemul de sănătate, Partidul Naţional Liberal pregăteşte o nouă dezbatere pentru săptămâna viitoare, dedicată de data aceasta poluării din Ploieşti.

Read more: PNL organizează o dezbatere privind poluarea din Ploieşti. Roberta Anastase, Adina Vălean şi...
Politic

PNL Prahova a organizat joi seară, la Ploiești, dezbaterea “Politici de sănătate în Uniunea Europeană. Oportunități pentru România”, un eveniment care a adus, față în față cu cetățenii, lideri locali, județeni și naționali ai Partidului Național Liberal, pentru o discuție sinceră pe una dintre cele mai importante și delicate teme de pe agenda publică românească.

Read more: Parlamentarii PNL Iulian Dumitrescu și Roberta Anastase au participat joi seară, la Ploiești, la...
Politic

PSD i-a retras sprijinul politic ministrului Justiției , Tudorel Toader, după ce Toader a refuzat sistematic să adopte ordonanțele privind modificarea codurilor penale și contestația în anulare atât de necesare pentru Liviu Dragnea și PSD, potrivit surselor citate de presa centrală.

Read more: PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader. Cine sunt înlocuitorii propuși la Justiție,...
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher a subliniat importanța verificărilor care au loc în această perioadă, în cadrul operații "Demetra", care vizează fructele şi legumele din comerțul intracomunitar și import.

Read more: Deputatul PSD Laura Moagher aduce argumente în favoarea operațiunii "Demetra": "Fructele şi...
Politic

Dezamăgită că poluarea olfactivă a devenit o "prezenţă generală" în viaţa ploieştenilor, Cătălina Băzianu, preşedintele PMP Prahova, îi cere ministrului Mediului măsuri concrete pentru a "aerisi" oraşul, reclamând că, în afară de câteva acţiuni de imagine, Graţiela Gavrilescu nu a făcut nimic concret pentru a reduce poluarea din Ploieşti. Deputatul prahovean îi sugerează ministrului să îşi dea demisia din funcţie sau cel puţin să îşi ceară scuze în faţa ploieştenilor.

Read more: Deputatul Cătălina Bozianu îi cere demisia ministrului Mediului: "Nu face nimic pentru a opri...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu îi îndeamnă pe ploieșteni să o interpeleze pe Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, cu privire la poluare, direct pe rețelele de socializare, ironizând modul în care aceasta a comunicat măsurile luate luni în ultimele zile, împotriva uneia dintre rafinăriile din municipiu (VEZI DETALII).

Read more: Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu ironizează explicațiile date de ministrul Mediului:...
Politic

BUGET DEZASTRUOS. Reprezentanții USR i-au adresat critici dure primarului Ploieștiului, liberalul Adrian Dobre, căruia i se cere ca în termen de o lună să prezinte un plan cu obiective concrete în ceea ce privește atragerea de fonduri europene, iar în termen de două săptămâni un alt plan de reechilibrare a bugetului, în sensul „redistribuirii de fonduri către învățământ și sănătate”. USR Ploiești îl îndeamnă pe Dobre să demisioneze dacă nu e capabil să întrunească cele două solicitări menționate. USR amintește și de „caracatița PSD-ALDE” din consiliu care „a secătuit orașul de resurse”. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc joi, 11 aprilie, la sediul USR din Ploiești.

Read more: USR Ploiești critică proiectul de buget. Cerem primarului Dobre să prezinte un plan de redresare...