Ploiești, primul incident de campanie: Dobre și Ganea au rămas lipiți cu prenandez, după ce au dat noroc în fața unui panou electoral

Written by Administrator Category: Pamflet Created: Sunday, 13 November 2016 20:20

cristian ganea adrian dobreUn prim incident electoral cât se poate de serios s-a produs chiar în dreptul panoului din centrul municipiului Ploiești, unde echipajele de urgență au trebuit să intervină pentru a-l desprinde pe primarul municipiului, liberalul Adrian Dobre, care rămăsese lipit de viceprimarul pesedist Cristian Ganea.

Surse din cadrul SMURD au declarat că Dobre și cu Ganea se simt bine, primul lucru pe care l-au cerut salvatorilor fiind câte un pahar de țuică fiartă, deoarece stăteau lipiți, în frig, de aproximativ trei ore.

„Nu s-au înțeles în ce direcție să plece, că altfel nu înghețau. Ganea a zis că el vrea la sediul PSD, iar Dobre la sediul PNL. S-au așezat îmbufnați pe o bancă și au așteptat echipajul de urgență care a ajuns, cum e și normal, după trei ore", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, comisarul Raed Stanian.

Text integral - punctulpeignat.ro

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.