Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017
 

Interviurile APH

INTERVIURILE APH. Deputatul prahovean Dragoș Gunia: „România are nevoie de o Opoziţie unită"

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 26 September 2013 12:33  |  Category: Interviurile APH

gunia dragosDragoş Gunia este deputat ales în Colegiul 6 – Valea Teleajenului. Înainte de alegerile generale din 2012, care l-au trimis în Parlamentul României, Dragoş Gunia a ocupat funcţia de consilier judeţean. Atât din postura de parlamentar cât şi înainte, din funcţia de consilier judeţean, Gunia a fost cunoscut ca fiind unul dintre cei mai activi aleşi, încercând să rezolve problemele comunităţilor locale din Prahova. Astăzi discutăm cu acesta, încercând să aflăm care sunt principalele probleme pe care vrea să le rezolve pentru cetăţenii din zona Văii Teleajenului şi cum priveşte activitatea parlamentară în Camera Deputaţilor la aproape un an de la dobândirea mandatului.

neagu florentinReporter: Pentru început, explicaţi-ne cu ce se ocupă exact biroul pe care îl conduceţi

Florentin Neagu: Biroul de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanelor este o formaţiune în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţia Judiciară cum i se spunea cândva. Acum Poliţia Judiciară are o cuprindere mai largă, reprezintă şi Serviciul de Investigare a Fraudelor şi armele şi Poliţia Rutieră.

APH, în dialog cu Bogdan Nica, președintele ANPC / „Corectitudinea față de clienți și de stat reprezintă cheia reușitei"

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 17 February 2013 12:59  |  Category: Interviurile APH

Bogdan Nica, președintele ANPCÎn fruntea Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului se află prahoveanul Bogdan Nica. Președintele ANPC este liberal cu state vechi, ocupând, de-a lungul timpului, mai multe funcții administrative, atât în zona județeană cât și la nivel național. De când ocupă funcția de președinte ANPC, instituția a demarat o serie de acțiuni și programe informaționale, având rolul de a promova în mentalitatea colectivă principiile fundamentale în baza cărora trebuie să se desfășoare orice relație corectă dintre prestatorul de servicii și consumator. L-am întâlnit pe Bogdan Nica în sediul ANPC din București, în zona Bulevardului Aviatorilor, unde am purtat dialogul de mai jos. Despre drepturile consumatorului și cât de greu se schimbă mentalități în ceea ce privește consumul în România – discuție cu președintele ANPC, Bogdan Nica.