sebi editorialO privire bovină, gâfâită s-a înfipt în camera jurnalului de la PRO TV, dezechilibrând-o, probabil, până şi pe Andreea Esca, de la pupitrul din studio.

Mustaţa transpirată, împreună cu ochii blajini, îi aparţin noului deputat de Prahova Sorin Teju, iar replica din titlu a venit drept răspuns la o întrebare nevinovată, de reporter: „Sunteţi la primul mandat?".

Eu, unul, în locul reporteriţei, la un asemenea răspuns, replicam direct: „Ce bou sunteţi, domnule Teju, sau cum naiba vă zice!". Nu a fost să fie.

Jurnalista a încercat să păstreze o conversaţie civilizată: „Vă mulţumesc, dar nu pentru asta sunteţi aici. Vroiam să vă întreb cum vi se pare prima zi?".

Teju, încruntat, a lătrat scurt, ferm, bărbăteşte: „Nu mă-ntrebaţi nimic!".
Hotărât om!

Bipedul este coleg de partid cu alt urangutan, Gigi Becali care, aşa cum aţi văzut, va salva partidul de Tăriceanu, devenind preşedintele său, după ce Crin, desigur, se va fi înscăunat la Cotroceni.

Doamne, Brătienilor, lume, istorie, bă, fraţilor, bă, vă imaginaţi aşa ceva?

PS: Tot domnul Teju scrie următoarele în declaraţia de avere: „BIJUTERI din aur", „venituri din CHIRI", „Casa de PENSI", „COPERATIVA"...

Nu ştiu voi, eu sunt, pur şi simplu, dezarmat.

Articol preluat de pe blogul autorului

Joomla SEF URLs by Artio