sinziana vasileFrumoasa emisiune cu dans la diferite bare a lovit din nou! Soţul Nicoletei Luciu a declarat că este profund mirat de poziţiile în care a văzut-o pe aceasta (probabil) dansând, pe platoul emisiunii „Dansez pentru tine". Evoluţia acrobato-fulminantă a „artistei" a provocat un şoc micuţului Wil, care a fost nevoit să-şi dezlege cravata de pe vena care pulsa, ca nebuna, de emoţii nebănuite pentru statura sa.

 

Câţiva telespectatori fideli ai emisiunii amintite au suferit contuzii şi echimoze cauzate de forţa de atracţie pe care micul ecran a exercitat-o pentru 5 minute asupra neuronului, făcând ca acesta să izbească, în mod repetat, cutia craniană de tubul cinescop. S-au semnalat, de asemenea, în câteva cazuri, episoade de exoftalmie, dar acestea au fost de scurtă durată şi, din păcate, nu au lăsat semne distinctive.

Spectacolul a fost total, puteţi vedea pe iutub. Nicoleta avea o privire lucie pe când punea paie pe focurile masculine, mişcându-se pătrat între episoadele mimatoare de activităţi interzise sub 18 şi purtând pe buze o grimasă oarecum jenată.

Dar în capul ei îşi spunea, probabil, „uite corp de mamă a patru copii, uite!" şi a trecut peste cele 5-6 minute de penibil. Finalul a întrecut orice aşteptare, întrucât Nicoleta şi-a luat o stropeală cu vin d-ăla bunu', întru îmbinarea simbolismului bahic cu ăla baptist, ca să se preteze şi la sărbătorile care tocmai ne pasc.
Soţu' a vizionat, a fost mulţumit, a sunat-o să o felicite, şi uite aşa se mai pune o cărămidă la baza celei mai importante celule a societăţii, familia deschisă. Larg!

Joomla SEF URLs by Artio