sinziana vasileSafta din Ungheni, Maria Adimitroaiei, Gherghina Vălătuc și Dumitru Pantelimon sunt numai câțiva dintre cei care au tot emis acest avertisment, de ceva vreme încoace. Au spus-o la inundații, la caniculă, la zăpada de anu' trecut, la crima din Podenii de pe Deal, apoi atunci când s-a sinucis Lică fiindcă nu-l mai iubea Amarilla din Afumați. Nimeni nu le-a dat crezare pe vremea aceea. Însă acum semnele sunt aproape.

A fost soare și a plouat în luna lui Decembrie. Iar asta pur și simplu nu se face. În plus, Mercur, Venus și Saturn s-au apucat să se alinieze ca nebunele pe vârfurile piramidelor de la Gizeh. E clar.

Oamenii de știință s-au văzut nevoiți să facă niște cercetări. În urma acestora au descoperit lucruri demne de filmele SF. Civilizația mayașă le-a dat cele mai multe indicații cu privire la sfârșitul lumii, întrucât se pare că și ei au pățit același necaz. Săpăturile cele mai recente din regiunea peninsulei Yucatan au scos la iveală obiecte de uz casnic utilizate pentru depășirea efectelor unui cataclism de mari proporții. Aceste obiecte au fost marcate cu x (importanță necunoscută) și respectiv 0 (importanță mare) pentru a diferenția ponderea lor în demersul de dezsfârșire a lumii.

Iată numai câteva exemple: adăposturi construite în subsolurile așezămintelor civile, marcate cu x, întrucât nu se știe exact cum protejau populația de rând, acestea prezentând altare solare de sacrificiu, pe care s-au găsit urme de sânge uman. Adăposturile erau dotate cu sticle de apă, conserve, lanterne și pături, precum și măști rudimentare de gaze (0).

În afara acestora, cercetătorii au mai descoperit și câteva plăci de lut pe care apărea un soare tăiat, ceea ce în mayașa târzie însemna, în traducere aproximativă, „Ia stingerea și la culcare toată lumea'm!".

Mayologul Mihăiță Șialții a descoperit un sistem extrem de interesant cu privire la artefactele dezgropate: „Dacă folosim, să zicem, o tabelă pătrată, cu 9 căsuțe, și inserăm x-urile si 0-urile pe care l-am destinat fiecărei clase de artefacte, avem 2 posibilități: fie începem cu x, fie începem cu 0. Dacă începem cu x, avem mai mulți de x, dacă începem cu 0, avem mai mulți de 0. Apoi barăm trei de x sau de 0, acolo unde acestea fac formații liniare de câte trei. Pentru că treiul simbolizează cele trei planete aliniate cu piramidele din Gizeh. Și aici devine totul foarte interesant. Să presupunem că am început cu x, care simbolizează forța solară, atunci formația finală va fi de x. Astfel, mayașii au vrut să avertizeze că dacă trăiești prin sabie, vei muri prin sabie. Dacă începi cu 0, formația finală va fi de 0, 0 fiind simbolul lunii, clarității şi înțelepciunii. Așadar, dacă trăim cumpătat și cu respect pentru ceilalți, lumea va fi a noastră."

Publicăm, mai jos, schema acestei foarte controversate teorii:x-si-0

Într-un interviu acordat postului de televiziune „Discovery", omul de știință Coriolan Mamalui a povestit ce va face el de acest sfârșit de lume: „Spun, cu părere de rău, că eu n-am prins sfârșitul lumii în 2000, nici în 2005 și nici în 2008. De asemenea, nu am câștigat niciodată la niciun concurs. Anul acesta sper sa fie altfel. M-am pregătit intens, am cumpărat aproape tot de pe listă. Mai am câte ceva de luat, dar aștept și de la Moșu' un AG-9M, și sunt aproape gata! În rest, de cum apune soarele pe 20, mă bag la antiaerian, îl încui bine pe dinăuntru și mai deschid peste 5 ani. Ne vedem atunci! Poate!"
Lui Coriolan, precum și tuturor celor care au cumpărat pături, conserve, lanterne ș.a.m.d. pentru Crăciunul de anul acesta, le doresc un călduros soare tăiat și Sărbători deosebite!

Joomla SEF URLs by Artio