sebi editorialNiște parlamentari PNL își dau singuri cu populismul în c...e, plângând nu de mila copiilor Bodnariu, ci cu gândul la voturile prostimii care trebuie, în acest an, atent direcționate. Demersul nu este nici pe departe unul umanist. Fix în cur îi doare de copilași sau de familia respectivă. Aici e vorba de prostit proști. Să fim mândri că suntem români. Suntem retardați și ne umflăm pieptul la Europa. Ura!

Să latri obraznic către o țară în care drepturile cetățeanului sunt respectate la centimă, unde calitatea vieții se află la o cotă de neimaginat pentru noi, acolo unde oamenii sunt considerați a fi printre cei mai fericiți din lume, unde sistemul de sănătate este SF față de tot ce știm noi, în care serviciile publice sunt la un nivel pe care România îl va atinge, probabil, în secolul XXIII denotă doar că tu, ca politician român sau ca golea de pe stradă, nici măcar nu înțelegi aceste valori, habar nu ai despre ce vorbești. Ești doar un dobitoc sinistru care behăi după voturi, ducând în derizoriu o țară întreagă.

România este țara în care se cumpără medicamente în spitale. E țara unde oamenii mor cu zile. Este țara în care medicamentele pentru bolnavii de hepatită sau cancer sunt obținute după șase luni, ca și tratamentele compensate, după cozi interminabile, birocrație și bătaie de joc strigătoare la cer.

Text integral: punctulpeignat.ro

Joomla SEF URLs by Artio