Firma Gothaer Asigurări, obligată de instanță să plătească despăgubiri record

Written by Administrator Category: Economic Created: Friday, 09 March 2018 14:35

gothaerSocietatea Gothaer Asigurări Reasigurări SA a fost obligată să plătească despăgubiri în valoare de 7.786.109, 60 lei (aproximativ 1,8 milioane de euro) printr-o decizie emisă de magistrații Tribunalului Prahova. Societatea a formulat apel împotriva deciziei, dosarul 4182/114/2013 aflându-se, în acest moment, pe rolul Curții de Apel Ploiești.

Despre Gothaer Asigurari Reasigurari S.A.

Potrivit datelor oficiale furnizate de comapanie, Gothaer Finanzholding AG a preluat, în anul 2012, majoritatea acțiunilor societății Platinum Asigurări Reasigurări, recunoscută pe piață sub numele Gothaer Asigurări Reasigurări.

Platinum Asigurări Reasigurări a fost unul din principalii membri fondatori PAID, Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale, participând cu 15% la capitalul social al PAID, cota maxima de participare permisă de lege. Sursa: www.gothaer.ro

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.