Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017
 

Dezvăluiri

Make Dragnea BIG. O sută de mii de dolari pentru imaginea lui Liviu Dragnea. Factura și corespondența

Written by Administrator  |  Created on Friday, 03 November 2017 07:07  |  Category: Dezvăluiri

liviu dragneaUn consilier al lui Florin Iordache, fost ministru al Justiției care a promovat infama ordonanță 13, încearcă să-i aranjeze lui Liviu Dragnea întâlniri la cel mai înalt nivel în Statele Unite ale Americii. Costul operațiunii de cosmetizare a imaginii liderului PSD: 100 de mii de dolari. Ultima plată către firma americană de lobby politic Madison and Company LLC a fost făcută în urmă cu trei săptămâni. Acum zece ani, aceeași firmă a lucrat pentru premierul Adrian Năstase, notează riseproject.ro

Service-ul auto mistuit de flăcări la Puchenii Mari aparține fiului primarului din localitate

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 28 October 2017 12:39  |  Category: Dezvăluiri

incendiu service pucheni 1Hala de aproximativ 1500 de metri pătrați care găzduia un service auto în comuna Puchenii Mari și care a fost distrusă de un incendiu puternic vineri seara, împreună cu trei autoturisme aflate în incintă, aparține băiatului primarului aflat în funcție. Negoi Constantin este primar în comuna Puchenii Mari de mai multe mandate, cu o întrerupere între 2012 și 2016, când a ocupat funcția de consilier județean. Familia Negoi conduce mai multe afaceri pe raza comunei, printre care și un depozit de materiale de construcții.

Citește și: UPDATE: Incendiu uriaș la un service auto din Pucheni. Traficul pe DN 1 este întrerupt începând cu ora 19.00

 

CSM Ploiești a plătit o firmă să-i șteargă internetul de praf

Written by Administrator  |  Created on Monday, 16 October 2017 12:15  |  Category: Dezvăluiri

contract mentenanta internet csm ploiestiAflat într-o situație financiară dezastruoasă, Clubul Sportiv Municipal Ploiești (CSM) și-a permis să încheie în februarie 2016 un contract pentru... ștergerea de praf a internetului. La obiectul contractului figurează "mentenanță intranet și internet – verificare pasivă (n.r. cu privirea) a stării tehnice, curățare periodică de praf, constatare, aducere la cunoștință a eventualelor defecte".

Înregistrări cu procurorul DNA Negulescu, ameninţând un martor ca să-l denunţe pe Sebi Ghiţă

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 22 September 2017 14:33  |  Category: Dezvăluiri

mircea negulescuFostul procuror de la DNA Ploieşti Mircea Negulescu - anchetatorul care a instrumentat dosarele unor nume grele din politica şi mediul de afaceri din Prahova, în frunte cu Mircea Cosma, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi al filalei Prahova a PSD, şi controversatul om de afaceri Sebastian Ghiţă - apare într-o înregistrare audio în care e auzit ameninţând un martor şi încercând să-l determine pe acesta să semneze un denunţ.

#siria. Arme românești pentru conflictul din Siria. riseproject.ro

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 20 September 2017 11:58  |  Category: Dezvăluiri

fortele democrate sirieneRomânia și Bulgaria au jucat un rol-cheie în înarmarea grupărilor rebele din Siria, țară devastată de peste șase ani de război civil, în care au murit, până acum, aproximativ 400 de mii de oameni. Facțiunile rebele siriene, sprijinite de Statele Unite, care luptă atât împotriva grupării teroriste Statul Islamic (ISIS), cât și contra dictatorului Bashar al-Assad, au primit arme și muniție trimise inclusiv din portul Constanța.

Investigaţie Rise Project despre afacerile lui Dragnea, drumurile în Brazilia şi încrengăturile din PSD

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 07 July 2017 15:42  |  Category: Dezvăluiri

liviu-dragneaGrupul de investigaţie jurnalistică RISE Project a publicat, în ultimele zile, mai multe anchete cu privire la afacerile preşedintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. 

Directorul adjunct al SGU Ploiești este cercetat penal de poliție. Declarații VIDEO

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 18 May 2017 15:45  |  Category: Dezvăluiri

sgu ploiestiScandalurile se țin lanț în interiorul Societății de Gospodărire Urbană Ploiești. După ce săptămâna trecută un angajat a fost prins încercând să sustragă documente din societate, acum un șef SGU este acuzat că face ilegalități, titrează republikanews.ro Culmea este că în ambele cazuri se vorbește de același personaj, respectiv directorul adjunct SGU, Ovidiu Negulescu.

Dragnea, fortăreața din Brazilia. Dezvăluiri Rise Project

Written by Administrator  |  Created on Monday, 10 April 2017 17:28  |  Category: Dezvăluiri

CASA GRANDE COMBUCO gheorghias dragneaNoi documente obținute de RISE Project din Brazilia arată că prietenul lui Liviu Dragnea, fost coleg de facultate și trupă rock, Mugurel Sorin Gheorghiaș, a făcut investiții imobiliare în Brazilia de care a beneficiat chiar șeful PSD.

Dosarul Rompetrol II, cu sechestre de aproape 700.000.000 de euro, pus pe butuci

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 05 April 2017 20:28  |  Category: Dezvăluiri

rompetrolMarele dosar Rompetrol II – în care procurorii DIICOT anchetează rostogolirea creanţei istorice a Rompetrol de către Guvernul Năstase prin ordonanţa 118/2003 – a primit o lovitură serioasă după decizia CCR privind ordonanţa 13/2017 prin care Guvernul Grindeanu a vrut să relaxeze legislaţia penală, informează surse judiciare convergente. Foştii miniştri Dan Ioan Popescu şi Mihai Tănăsescu ar putea să scape de acuzaţia cheie de abuz în serviciu în legătură cu emiterea ordonanţei 118/2003.

palatul administrativ ploiestiPrimăria Ploiești e în pericol să piardă finanțarea unor posibile investiții de la Ministerul Dezvoltării, prin PNDL. Lista de investiții propusă de către municipalitate trebuia să ajungă la minister pe cel târziu 17 martie, dar documentele au ajuns de abia pe data de 20, informează, într-un material-anchetă comun, republikanews.ro și ziarulincomod.ro

Dragnea, tranzacțiile de la Cheia și Azuga. Îndrăznește să crezi în milionul dispărut din declarația de avere

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 02 March 2017 19:34  |  Category: Dezvăluiri

liviu dragneaPeste un milion de euro. Atât a încasat liderul PSD Liviu Dragnea din vânzarea a șase proprietăți amplasate la mare, la munte și în lunca Dunării. Două dintre acestea se situează în Prahova. Banii au dispărut apoi din declarațiile de avere ale politicianului. Cumpărătorul secret a fost Costel Comana, un afacerist care a păgubit statul cu sute de milioane de euro și apoi s-a sinucis într-un avion, în drum spre Costa Rica. Pe persoană fizică, Dragnea a încasat ultima tranșă de bani de la Comana cu trei zile înainte ca CFR să dubleze afacerile lui Comana. Iar asta printr-un contract parafat inclusiv pe mâna aceluiași Dragnea. Dragnea și Comana au fost colegi de cămin în facultate - sursa: riseproject.ro