Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/components/com_banners/models/banners.php on line 207

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/modules/mod_banners/tmpl/default.php on line 19

S-au finalizat lucrările pentru extinderea cimitirului Mihai Bravu din estul Ploieştiului

Written by Anca Visan Category: Administraţie Created: Tuesday, 13 March 2018 17:09

cimitir genericConducerea Primăriei Ploieşti a anunţat că zilele acestea s-au încheiat lucrările comandate pentru extinderea cimitirului Mihai Bravu, venite în contextul unei grave crize de locuri de veci, în condiţiile în care acesta era singurul pentru care fusese identificată o soluţie de creştere a suprafeţei disponibile. Următorul pas va fi efectuarea recepţiei în urma lucrărilor, anunţă autorităţile, care mai dezvăluie că i-au impus penalităţi executantului, pentru depăşirea termenului convenit.

În urma acestei extinderi, la Mihai Bravu se vor crea circa 1.000 de locuri în plus, au explicat autorităţile ploieştene, precizând că lucrările la împrejmuire şi alei s-au finalizat recent şi se aşteaptă acum recepţionarea lor. Contractul de execuţie a fost semnat în toamna lui 2016, iar conducerea Primăriei anunţă că termenul de finalizare a fost depăşit cu mult şi că penalităţile impuse constructorului au ajuns la circa 20% din valoare totală 607.000 de lei fără TVA.

Extinderea s-a făcut pe un teren deţinut de Primărie în imediata vecinătate, cimitirul din Mihai Bravu fiind singurul pentru care a fost posibilă această variantă, au mai explicat autorităţile ploieştene, confruntate în ultimii trei-patru ani cu o criză gravă de locuri, la anumite momente ajungându-se chiar ca disponibilul să scadă sub 20.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.