Primăria Ploieşti cumpără căsuţe din lemn pentru târgurile pe care le va organiza

Written by Anca Visan Category: Administraţie Created: Thursday, 09 November 2017 17:59

targ craciun genericAflată în pregătiri pentru organizarea târgului de Crăciun, unde aşteaptă un concept nou de la o firmă special angajată pentru asta, chiar dacă încă are multe necunoscute, în special în privinţa iluminatului ornamental, Primăria Ploieşti a lansat o procedură de achiziţie pentru mai multe căsuţe din lemn. Acestea urmeză să fie utilizate la târgul din această iarnă şi la restul evenimantelor pe care municipalitatea le va organiza pe viitor.

Intenţia administraţiei ploieştene este de a cumpăra 20 de căsuţe din lemn, unde urmează să fie "cazaţi" comercianţii care vor veni la aceste evenimante, suma totală alocată fiind de aproximativ 115.000 de lei, cu tot cu TVA, pentru acest contract.

Anunţul a fost publicat miercuri, iar doritorii au la dispoziţie o săptămână, până miercurea viitoare, pentru a trimite ofertele.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.