Administrația locală din Dumbrava încearcă să atragă, prin Compania Națională de Investiții, fonduri de la Ministerul Dezvoltării, în vederea implementării mai multor proiecte pregătite la nivelul comunei.

 

Cele mai recente solicitări înaintate către CNI se referă alocarea de fonduri pentru construirea unei săli de sport, respectiv pentru modernizarea infrastructurii rutiere.

Anterior, proiecte vizând alte obiective deosebit de importante stabilite de autoritățile locale au fost transmise Companiei Naționale de Investiții, în vederea evaluării. Primarul Marian Apostol speră ca, astfel, să atragă finanțare pentru modernizarea, reabilitarea și dotarea căminului cultural de la Zănoaga, a Școlii Generale Dumbrava și a Grădiniței Dumbrava, pentru construirea de vestiare la terenul de sport care este în curs de amenajare în Dumbrava (VEZI DETALII), pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea dispensarului uman de la Ciupelnița, pentru realizarea sistemului de canalizare la Ciupelnița și Cornu de Sus, respectiv extinderea sistemului de canalizare și stația de epurare de la Zănoaga și Trestinerii de Sus.

Joomla SEF URLs by Artio