Administraţie

Administraţie

În jur de 300 de cetățeni din Mitică Apostol au semnat o scrisoare deschisă adresată autorităților locale, în care trec în revistă problemele cu care cartierul lor se confruntă de ani de zile și care i-au adus la limita răbdării. Demersul a fost lansat de ploieșteanca Cristina Toma Cochinescu, autoarea mai multor inițiative menite să aducă această zonă a municipiului în atenția reprezentanților administrației publice. Printre altele, oamenii reclamă lipsa utilităților, starea drumurilor, dar și aspecte legate de siguranța cetățenilor, în contextul în care zona este ignorată, practic de patrulele Poliției Naționale.

Read more: SCRISOARE DESCHISĂ: Ploieștenii din Mitică Apostol au ajuns la limita răbdării. Autoritățile...
Administraţie

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, în şedinţa de la finalul săptămânii trecute, un proiect de hotărâre prin care terasele care îşi desfăşoară activitatea pe domeniul public vor beneficia de o reducere cu 50% a chiriilor percepute de municipalitate.

Read more: Terasele din Ploieşti vor avea reducere la taxele locale până la finalul acestui an
Administraţie

Consiliul Județean Prahova a aprobat, în ședința din această săptămână, proiectul privind alocarea de fonduri pentru realizarea studiului de fezabilitate în vederea înființării rețelei distribuție gaze naturale în Slănic și opt comune din Prahova, în anul 2020.

Read more: Aproape 800.000 de lei pentru studiul de fezabilitate privind înființarea rețelei de gaze în nouă...
Administraţie

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social în Mun. Ploieşti, Str. Peneș Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, reprezentată prin Director General Badea Alexandru, informează că, în perioada 03 - 05 iunie 2020, se vor efectua servicii de deratizare pe suprafaţa domeniului public al Municipiului Ploieşti, precum şi în incinta Parcului Memorial Constantin Stere din Municipiul Ploieşti, în baza Acordului Cadru nr. 13029/25.06.2018 şi a Contractului Subsecvent nr. 4181/02.03.2020 încheiat între Municipiul Ploieşti şi S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

Read more: CORAL IMPEX va efectua, săptămâna viitoare, intervenții pentru deratizare pe domeniul public al...
Administraţie

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, în şedinţa de joi, o perioadă de graţie de şase luni în privinţa creditului luat de municipalitate de la BCR. Decizia, care vine în continuarea unor demersuri mai ample pentru amânarea ratelor, va duce până la final la o creştere cu aproximativ 32.000 de euro a sumelor totale de returnat, dar va oferi un "balon de oxigen" pe termen scurt, au arătat susţinătorii ei, care au argumentat că Primăria are o problemă severă cu asigurarea lichidităţilor în acest moment, are deja plăţi întârziate şi a încasat de la începutul anului, din cauza pandemiei, cu vreo 20 de milioane de lei mai puţin decât se anticipase iniţial.

Read more: Aflată în faţa riscului de a intra în imposibilitate de plată, Primăria Ploieşti şi-a amânat cu 6...
Administraţie

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 29 mai 2020
Administraţie

Consilierii locali ploieșteni vor supune la vot, în ședința de joi, un proiect de hotărâre care vrevede alocarea a aproape 9,3 milioane de lei pentru lucrări de asfaltare în cartierul Mitică Apostol. Anunțul a fost făcut de președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, care este și liderul organizație județene a PSD. Acesta a lansat un apel către toți consilierii locali, să voteze în favoarea proiectului.

Read more: Consiliul Local Ploiești decide, astăzi, dacă alocă bani pentru asfaltarea străzilor din Mitică...
Administraţie

Au apărut primele utilaje la șantierul viitorului centru de radioterapie al Ploieștiului, a cărui construcție începe la doi ani după ce s-a vorbit, în municipiu, despre realizarea unei asemenea investiții, și după repetate blocaje.

Read more: FOTO: În sfârșit au început lucrările la viitorul centru de radioterapie din Ploiești
Joomla SEF URLs by Artio