Administraţie

Administraţie

Prefectura Prahova a anunţat că sunt în derulare controale în tot judeţul cu privire la respectarea legislaţiei care obligaă la îndepărtarea ambroziei de pe terenuri. După aproape 300 de somaţii trimise până la începutul lunii iunie, acum inspectorii verifică dacă proprietarii au trecut la treabă. Dacă n-au îndepărtat ambrozia, considerată una dintre cele mai alergenice plante, riscă amenzi de până la 5.000 de lei.

Read more: A început a doua etapă de verificare a terenurilor pline de ambrozie, în Prahova
Administraţie

Comisia municipală pentru avizarea întrunirilor publice a respins, vineri, solicitarea de difuzare a meciului de fotbal dintre Petrolul Ploieşti şi Rapid Bucureşti pe un ecran care ar fi urmat să fie amplasat în vecinătatea Palatului Culturii, în centrul municipiului. Autorităţile au considerat că riscurile erau foarte mari, mai ales că Prahova traversează o perioadă de creştere a infectărilor cu COVID-19, în timp ce organizatorii şi suporterii critică decizia, invocând că în alte localităţi s-au putut organiza astfel de evenimente.

Read more: Autorităţile din Ploieşti au respins amplasarea unui ecran uriaş pentru vizionarea meciului...
Administraţie

Din 13 iulie, SGU Ploiești va începe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar pe domeniul public al municipiului, conform unei informări transmise, vineri, de reprezentanții societății, în care sunt detaliate și situațiile în care va fi luată această măsură.

Read more: SGU va începe ridicarea autovehiculelor parcate neregulamentar. Sunt vizate și toate mașinile...
Administraţie

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează că apa distribuită în aria de operare se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA: Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 10 iulie 2020
Administraţie

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social în Mun. Ploieşti, tr. Peneș Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, reprezentată prin Director General Badea Alexandru, anunță că se vor executa servicii de dezinsecţie pe suprafaţa domeniului public al Municipiului Ploieşti, în baza Acordului Cadru nr. 13029/25.06.2018, astfel:

Read more: Coral Impex anunță noi intervenții pentru dezinsecție, pe raza municipiului Ploiești
Administraţie

Începând de astăzi, Valeriu Răchită este consilierul pe probleme de sport al directorului Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Ştefan Grozea. Experimentatul om de sport se va ocupa de tot ce ţine de activitatea sportivă a clubului, precum şi de menţinerea stadionului „Ilie Oană” la standardele UEFA 4, a anunţat CSM Ploieşti într-un comunicat publicat joi.

Read more: Valeriu Răchită este, de astăzi, consilierul pe probleme de sport al directorului CSM Ploieşti
Administraţie

20 de troleibuze noi, complet electrice, produse de firma cu capital polonez Solaris, urmează să ajungă până în 2022 în Ploieşti, în cadrul unui proiect european derulat la nivel centralizat, de Ministerul Dezvoltării. Primarul Adrian Dobre a semnat marţi contractul de achiziţie, anunţând că 11 vehicule vor intra pe linia 44 şi 9 pe ruta 202 şi amintind că acest proiect va fi completat şi prin achiziţia de autobuze electrice şi travaie, tot din fonduri europene, în contextul în care Primăria mai derulează şi un contract-cadru pentru cumpărarea de autobuze diesel, din bugetul local.

Read more: A fost semnat contractul pentru 20 de troleibuze noi, la Ploieşti, din fonduri europene
Administraţie

După ani de zile de întârzieri, timp în care şi valoarea estimată a investiţiei s-a majorat, Consiliul Judeţean Prahova a găsit o soluţie pentru înlocuirea a două arzătoare de la CET Brazi, obligaţie de mediu asumată de autorităţi în baza parteneriatului cu Primăria Ploieşti şi operatorul de termoficare din municipiu, în contextul în care instalaţia şi prima parte din reţeaua primară de distribuţie a agentului termic se află în proprietatea CJ.

Read more: CJ Prahova solicită fonduri de la Ministerul Dezvoltării, pentru un proiect întârziat, de reducere...
Administraţie

Societatea HIDRO PRAHOVA SA a emis, vineri, o nouă informare pentru abonații și autoritățile locale din aria de operare, cu privire la calitatea apei distribuite.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 3 iulie 2020
Administraţie

Liliana Băescu, antrenorul-coordonator al secției de gimnastică ritmică a CSM Ploiești, a anunțat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că va înceta colaborarea cu clubului municipal, detaliind și contextul în care a ajuns la această situație. Mai dureros, aceasta consideră că, în curând, secția pe care a coordonat-o va dispărea. }n replică, directorul CSM Ploiești susține că își dorește să găsească "o formulă de colaborare agreată de ambele părți".

Read more: Liliana Băescu, antrenorul-coordonator al secției de gimnastică ritmică a CSM Ploiești: "Ceea ce...
Administraţie

Promise de ceva vreme, voucherele de vacanţă sunt distribuite în această perioadă salariaţilor din Primăria Ploieşti, în baza unui regulament aprobat printr-o dispoziţie semnată de Adrian Dobre. Conform documentului, un tichet va avea valoarea de 1.450 de lei şi valabilitatea de un an de la data emiterii.

Read more: Angajaţii Primăriei Ploieşti vor primi în această lună voucherele de vacanţă
Joomla SEF URLs by Artio