Administraţie

Administraţie

Primăria Ploieşti a primit astăzi încă 10 autobuze diesel noi, comandate în baza contractului-cadru semnat în 2018, care viza 50 de bucăţi şi din care până acum, cutot cu cele de astăzi, au sosit 28.

Read more: La Ploieşti au ajuns azi încă 10 autobuze diesel, în completarea celor 18 cumpărate în 2018 şi 2019
Administraţie

Administrația locală din Dumbrava încearcă să atragă, prin Compania Națională de Investiții, fonduri de la Ministerul Dezvoltării, în vederea implementării mai multor proiecte pregătite la nivelul comunei.

Read more: Primăria Dumbrava a depus nu mai puțin de opt proiecte la CNI, pentru obținerea atragerea de...
Administraţie

Este focar de coronavirus la Primăria Ploieşti! Administratorul public al municipiului a fost depistat pozitiv şi este internat la Câmpina, un alt angajat de la ASSC este infectat, iar sursele din administraţia locală anunţă că alţi trei angajaţi sunt suspecţi. Primarul Dobre a anunţat că vor fi testaţi, în baza unui protocol cu DSP Prahova, toţi salariaţii care au intrat în contact cu persoanele infectate.

Read more: Ultima oră: City managerul şi mai mulţi angajaţi din Primăria Ploieşti au fost confirmaţi pozitiv...
Administraţie

Transportul public local este gratuit pentru elevii din ciclul preuniversitar, conform unei hotărâri recente a Guvernului, însă, la Ploieşti, preocupaţi să se certe pe Facebook şi să se laude care a venit primul cu ideea, factorii de decizie din administraţia locală au uitat să mai actualizeze regulamentul aprobat de Consiliul Local în acest domeniu, lăsând în continuare o prevedere care condiţionează gratuitatea de veniturile familiei. Asta a făcut ca Transport Călători Express să ajungă să fie reclamată pentru discriminare.

Read more: TCE, reclamată la CNCD de un ploieştean pentru că nu i-a acordat gratuitate unui elev
Administraţie

Într-un mesaj oficial transmis vineri, prefectul judeţului Prahova, Cristian Ionescu, face apel la populaţie pentru respectarea măsurilor de prevenţie, amintind că ultimele zile au adus, la nivel naţional, record după record în privinţa numărului de infectări cu COVID-19 confirmate. Avertismentul vine după ce bilanţul oficial publicat astătzi a arătat 799 de cazuri noi în România, record absolut, dintre care 73 în Prahova, foarte aproape de recordul anterior.

Read more: Mesajul prefectului de Prahova, după un nou record de infectări cu noul coronavirus
Administraţie

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează că apa distribuită în localitățile din aria de operare se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 17 iulie 2020
Administraţie

Consiliul Județean Prahova speră să convingă autoritățile de la București să finanțeze, prin Compania Națională de Investiții, proiectul de extindere a Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Acesta presupune construirea unei noi clădiri, cu opt niveluri, în zona de nord a Ploieștiului.

Read more: Proiect de extindere a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, prin Compania Națională de...
Joomla SEF URLs by Artio