Administraţie

Administraţie

Cu puţin timp înainte de începerea noului sezon de încălzire la Ploieşti, municipalitatea încă mai are datorii către operatorul de termoficare aferente precedentei ierni şi ratrapajului convenit. Conducerea Primăriei dă asigurări că, în ciuda restanţei consistente, nu vor exista sincope, iar subvenţia va fi menţinută.

Read more: Primăria Ploieşti a acumulat datorii de proporţii la Veolia Energie Prahova
Administraţie

Conducerea Consiliului Judeţean Prahova a anunţat finalizarea lucrărilor de construire la viitoarea Şcoală Specială nr. 1, amplasată în vestul Ploieştiului, în curtea DGASPC. Preşedintele CJ, Bogdan Toader, a anunţat că noua unitate va avea dotări moderne şi va fi deschisă în curând.

Read more: Bogdan Toader: "Prima școală publică realizată de la zero după 1990 în Ploiești își va deschide...
Administraţie

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 25 septembrie 2020
Administraţie

Autobuze special concepute pentru orașele turistice și un sistem e-ticketing, implementat în premieră în România, fac din transportul public din Sinaia cel mai modern sistem de acest fel din țara noastră.

Read more: Un proiect din fonduri europene asigură, la Sinaia, cel mai modern sistem de transport public din...
Administraţie

Administrația locală a comunei Dumbrava, condusă de primarul Marian Apostol, are în derulare, în prezent, numeroase proiecte, iar pe lista investiţiilor viitoare se regăsesc inițiative importante pentru dezvoltarea localității, unele dintre ele ce urmează a fi realizate din fonduri nerambursabile (VEZI DETALII). Solicitările de finanțare au fost deja depuse, la fel cum autoritățile locale și-au creionat și lista de priorități pentru următoarea perioadă.

Read more: DUMBRAVA | Modernizarea comunei continuă prin proiecte de investiții cu impact major pentru...
Administraţie

Primăria Ploiești a semnat contractul de finanțare pentru proiectul "Regenerare urbană în zona marginalizată a municipiului Ploiești - cartier Pictor Rosenthal", un proiect în valoare de aproape 23 de milioane de lei care va fi derulat în mare parte din fonduri europene obținute prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Read more: A fost semnat contractul de finanțare pentru modernizarea cartierului Pictor Rosenthal. Valoarea...
Administraţie

Echipe din partea Consiliului Județean au început controale la transportatori, pentru a verifica dacă sunt respectate prevederile legale referitoare la eliberarea de abonamente gratuite pentru elevi.

Read more: Precizările transmise de CJ Prahova, cu privire la acordarea abonamentelor gratuite pentru elevi
Joomla SEF URLs by Artio