Administrația locală a comunei Dumbrava, condusă de primarul Marian Apostol, are în derulare, în prezent, numeroase proiecte, iar pe lista investiţiilor viitoare se regăsesc inițiative importante pentru dezvoltarea localității, unele dintre ele ce urmează a fi realizate din fonduri nerambursabile (VEZI DETALII). Solicitările de finanțare au fost deja depuse, la fel cum autoritățile locale și-au creionat și lista de priorități pentru următoarea perioadă.

 

Printre investițiile considerate prioritate de primarul Marian Apostol, pentru comuna Dumbrava, pe termen scurt și mediu se numără finalizarea și punerea în funcțiune a rețelei de canalizare și a stației de epurare în satul Dumbrava. La același capitol, administrația locală a anunțat, anterior, că a depus, la Compania Națională de Investiții, o solicitare pentru obținerea finanțării în vederea extinderea sistemului de canalizare din comună (VEZI DETALII).

Extinderea rețelei de alimentare cu gaze se numără, de asemenea, printre proiectele prioritare.

Pe lista investițiilor pe care administrația locală, condusă de Marian Apostol, le are în vedere, se mai regăsesc:

* Reabilitarea și modernizarea DC 84 Trestienii de Sus, DC 84 A Trestienii de Jos (VEZI DETALII), DC 85 Dumbrava - Zănoaga - haltă cimitir. (Aici trebuie amintit și un alt proiect de infrastructură cu mare impact pentru întreaga zonă, pe raza comunei urmând să fie construit nodul de legătură al șoselei cu Autostrada A3 București - Ploiești - Buzău - VEZI DETALII)

* Realizarea de trotuare și piste de biciclete (VEZI DETALII)

* Reabilitarea, dotarea și modernizarea Școlii Generale "Învățător Dinu Nicolae" Dumbrava - local 2 (VEZI DETALII), Școlii Generale Ciupelnița (VEZI DETALII) și a Grădiniței Dumbrava

* Construirea unei săli de sport la Dumbrava, acolo unde a fost realizat deja și un teren de sport (VEZI DETALII)

* Realizarea vestiarelor și a tribune sportive în satul Zănoaga

* Reabilitarea, modernizarea și dotarea Căminului Cultural Zănoaga, lucrări care vin în continuarea lucrărilor similare derulate la Căminul Cultural Ciupelnița (VEZI DETALII)

* Amenajare de terenuri de sport la Trestienii de Sus și Trestienii de Jos  (VEZI DETALII)

* Modernizarea centrului civic în satele Dumbrava și Ciupelnița.

Joomla SEF URLs by Artio