mihai apostolache comisii specialitate consilii localeConf. univ. dr. Mihai Apostolache a dezvăluit un nou abuz descoperit într-o localitate din județul Prahova. Este vorba despre cazul unui consilier local care ar fi fost sancționat pentru că felul în care votează în CL-ul din care face parte nu ar fi pe placul primarului.

 

"Un consilier local dintr-o localitate prahoveană, aflat în opoziție cu primarul și cu majoritatea edilului din Consiliul Local, a fost sancționat cu excluderea de la două ședințe ale Consiliului Local pentru că, la ședințele Consiliului Local votează împotrivă sau se abține. Democrație, nu glumă!"  a comentat conf. univ. dr. Mihai Apostolache, cu privire la cazul înregistrat într-o localitate din Prahova.

Acesta a anunțat că i-a acordat alesului consultanță de specialitate în această problemă, pentru a depune sesizare la instituția prefectului. "Sperăm ca, în cadrul controlului de legalitate exercitat, prefectul să constate atât nelegalitatea ședinței consiliului local, cât și a hotărârii de sancționare", a declarat conf. univ. dr. Mihai Apostolache.

Potrivit Observatorului Prahovean, cazul relatat se referă la situația consilierului local Cătălin Morgărit, membru al CL Podenii Noi.

Joomla SEF URLs by Artio