Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/components/com_banners/models/banners.php on line 207

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/modules/mod_banners/tmpl/default.php on line 19

Beneficiarii de ajutor social, trimişi la curăţenie în Parcul Municipal Vest din Ploieşti

Written by Anca Visan Category: Administraţie Created: Monday, 13 November 2017 15:28

parcul municipa vest 1Pentru că n-are suficienţi angajaţi pentru a se ocupa de cele 54 de hectare ale Parcului Municipal Vest, administraţia ploieşteană apelează la beneficiarii de ajutor social. Directorul parcului, Donald Constantin, a precizat că, în fiecare zi, între 15 şi 20 de asistaţi prestează aici muncă în folosul comunităţii.

În momentul de faţă, în organigrama parcului sunt 49 de persoane, numai că 30 dintre acestea sunt paznicii, iar numărul rămas mai cuprinde şi personal administrativ, astfel că rămân foarte puţini salariaţi care să se ocupe efectiv de întreţinerea spaţiilor verzi, aleilor, locurilor de joacă şi terenurilor de sport.

Directorul Parcului Municipal Vest, Donald Constantin, a explicat că din acest motiv s-a apelat la beneficiarii de ajutor social, care oricum, conform legii, trebuie să presteze lunar un anumit număr de ore de muncă în folosul comunităţii.

Acesta a mai anunţat că intenţia este ca, din 2018, serviciul de pază să fie externalizat, ceea ce va permite o modificare a organigramei, astfel încât cele 30 de posturi pentru paznici să fie transformate în posturi pentru personal de întreţinere.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.