Administraţie

Administraţie

Consiliul de Administrație al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești este convocat într-o ședință extraordinară care va avea loc miercuri 20 ianuarie, pentru a aproba demisia directorului Raul Petrescu, dar și pentru numirea unui director provizoriu. Potrivit ziarulincomod.ro, Raul Petrescu (FOTO) și-a depus cererea de încetare a mandatului astăzi, 19 ianuarie 2021, documentul intrând în vigoare începând cu data de mâine. Petrescu a ocupat funcția de conducere de la sfârșitul anului 2017. Vom reveni cu detalii.

Administraţie

Conducerea Primăriei Ploieşti analizează serios varianta de încredinţare a activităţilor de realizare a marcajelor şi instalare a indicatoarelor rutiere către o societate privată, după ce Servicii de Gospodărire Urbană s-a ocupat în ultima vreme de acest domeniu, fără retultate notabile. Primarul Andrei Volosevici spune că găsirea unui nou operator ar fi mai eficientă, dar şi mai ieftină pentru municipalitate. "În ritmul actual, o să dureze doi ani să facem marcajele rutiere", mai reclamă edilul.

Read more: Andrei Volosevici propune încredinţarea marcajelor rutiere către altă societate: "Este clar că SGU...
Administraţie

După ce ambele au întâmpinat probleme financiare în ultimii ani, SGU şi Hale şi Pieţe sunt propuse pentru a fuziona, creând o singură societate, aflată în subordinea administraţiei ploieştene şi care să aducă o cheltuire mai eficientă a banilor.

Read more: Propunere neaşteptată pentru eficientizarea activităţii la SGU Ploieşti şi Hale şi Pieţe
Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a anunţat că 2021 urmează să aducă începerea lucrărilor la pasajele subterane din Bariera Bucureşti, după finalizarea noului "pod de lemn". Doar pasajul sudic ar urma să intre în program, în condiţiile în care la celălalt ar mai fi nişte aspecte de lămurit vizând preţul din contract.

Read more: Andrei Volosevici: "În 2021 pot începe lucrările la unul dintre cele două pasaje din Bariera...
Administraţie

Primăria Ploieşti vrea să apeleze la două împrumuturi bancare pentru a susţine investiţiile propuse pentru acest an. Proiectele vizând cele două credite, totalizând 28 de milioane de lei, au fost aprobate astăzi de Consiliul Local.

Read more: Credite în valoare totală de 28 de milioane de lei, solicitate de Primăria Ploieşti pentru...
Administraţie

Planul Integrat de Calitate a Aerului pentru Ploieşti şi Brazi, document care urmează să fie dezbătut public săptămâna viitoare, propune peste 20 de proiecte, majoritatea în sarcina administraţiei ploieştene, pentru reducerea poluării, prin modernizarea infrastructurii rutiere, extinderea spaţiilor verzi şi înnoirea parcului auto. Documentul prevede măsuri şi pentru Consiliul Judeţean, Primăria Brazi, Direcţia Silvică şi mai multe rafinării, fabrici sau firme de neutralizare a deleurilor din zonă.

Read more: Proiecte de peste 100 de milioane de euro, prevăzute în Planul pentru Calitatea Aerului din...
Administraţie

Primul lot din apartamentele noi recepționate de Primăria Ploiești, locuințe construite în Cartierul Libertății, au fost date în folosință. Contractele cu beneficiarii au fost semnate, a anunțat primarul municipiului.

Read more: Primele 14 locuințe noi din Cartierul Libertății au fost date în folosință
Administraţie

Construit în locul aşa-zisului "pod de lemn" din vecinătatea Gării de Sud a Ploieştiului, noul pasaj dintre străzile Depoului şi Marin Mehedinţeanu poate în sfârşit să fie deschis oficial. După mai multe luni în care lucrările au fost întârziate, actuala administraţie locală a anunţat finalizarea procedurii de recepţie.

Read more: Primarul Volosevici a anunţat finalizarea recepţiei la noul "pod de lemn" din Ploieşti
Administraţie

După ce primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a declarat că nu are de gând să efectueze restructurări de personal la nivelul administrației locale, Dan Nicodim, viceprimarul municipiului Ploiești, a declarat la Actualitatea Live că „reducerile de personal nu reprezintă o soluție”.

Read more: Viceprimarul Ploieștiului, Dan Nicodim: „Reducerile de personal nu sunt o soluție, o să vedem cum...
Administraţie

Primăria Ploieşti transmite, prin intermediul Regiei Autonome de Servicii Publice, un avertisment referitor la arderea deşeurilor, în special a anvelopelor uzate sau a maselor plastice, amintind că incinerarea gunoaielor reprezintă contravenţie conform unei legi din 2011 şi se sancţionează cu amenzi usturătoare, inclusiv când e făcută în propriile gospodării.

Read more: Ce amenzi riscă ploieştenii care ard deşeuri pe domeniul public sau în curţile proprii
Joomla SEF URLs by Artio