Administraţie

Administraţie

Confruntate, pe lângă criza generată de coronavirus, şi cu faptul că SGU nici măcar acum nu a făcut inventarierea şi marcajele, autorităţile ploieştene urmează să amâne cu jumătate de an intrarea în vigoare a regulamentului care ar fi permis închirierea locurilor de parcare. Oficial, acesta ar fi trebuit să se aplice de la 1 aprilie, însă ar urma să intre în vigoare din octombrie, conform unui proiect pus în dezbaterea forului legislativ.

Read more: Regulamentul de închiriere a parcărilor din Ploieşti ar putea fi amânat cu 6 luni
Administraţie

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: Buletin informativ emis de HIDRO PRAHOVA SA, privind calitatea apei în județ (27 martie)
Administraţie

Anul 2020 a venit cu o veste mare pentru comuna prahoveană Dumbrava. Un proiect al administrației locale ar urma să atragă fonduri europene de aproximativ un milion de euro, pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii gimnaziale Ciupelnița.

Read more: Proiectul pentru reabilitarea și modernizarea școlii din Ciupelnița (com. Dumbrava) a intrat în...
Administraţie

Președintele CJ Prahova, Bogdn Toader, a anunțat că va cere Comitetului Județean pentru Situații de urgență adoptarea de noi măsuri obligatorii destinate protejării cetățenilor în contextul evoluției epidemiei Covid-19.

Read more: Restricționarea circulației în județ și modificarea programului magazinelor, în favoarea...
Administraţie

Conducerea TCE a decis suspendarea, din 25 martie, a programului de circulație a traseelor 401 Hipodrom – AFI Palace şi 402 Lămâiţa – AFI Palace. Măsura a fost luată având în vedere reducerea semnificativă a activităţii din centrele comerciale. De asemenea, au fost operate modificări și pe alte rute, iar de mâine vor fi închise puținele tonete de bilete care funcționează în Ploiești. Măsurile vin în completarea celor anunțate anterior, care scot de pe traseu, pe timpul zilei, mijloacele de transport în comun, în anumite intervale orare.

Read more: Toate tonetele de bilete vor fi închise, iar mai multe trasee TCE Ploiești vor fi suspendate de...
Administraţie

Forul legislativ ploieştean a aprobat, într-o şedinţă extraordinară derulată marţi, o rectificare de buget, alocând suma de 400.000 de lei pentru achiziţia de aparatură medicală, în contextul pandemiei de coronavirus.

Read more: Consiliul Local Ploieşti a alocat bani pentru un aparat de diagnosticare rapidă a infectărilor de...
Administraţie

Ca să evite pe cât posibil contactul cu alţi oamei şi, implicit, să-şi protejeze apropiaţii, medicii de la urgenţe din Ploieşti ar putea primi apartamente gratuit din partea Primăriei, pe durata pandemiei de coronavirus. Viceprimarul Cristian Ganea a propus ca 60 de locuinţe sociale dintr-un bloc recent finalizat, lângă Gara de Vest, să beneficieze de un minim de dotări şi apoi să le fie puse la dispoziţie cadrelor medicale.

Read more: Primăria Ploieşti le oferă medicilor de la urgenţe apartamente pe perioada crizei, ca să-şi...
Administraţie

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Ploiești a decis restrângerea activității TCE Ploiești și a stabilit reducerea programului de transport public la nivelul municipiului.

Read more: Transportul public din Ploiești va mai fi asigurat  doar în anumite intervale orare
Joomla SEF URLs by Artio